Az utolsó főnix

Antikvár Könyv
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények
Ez a könyv ismét Yorsh könyve. Az utolsó tündéé, akit Silvana De Mari hasonló című fantasyregényéből ismerünk. Láttuk őt felnőni, tanúi voltunk barátságának Erbrow-val, az utolsó sárkánnyal, s szerelmének Robival, akivel együtt maroknyi embercsapat élén sikerült elmenekülniük a zsarnok Kormányzóbíró birodalmából. Az utolsó főnix a menekültek életét mutatja be nyolc évvel később, a tengeröbölben. Saját törvényeik szerint maguk építették fel a falujukat, az életüket. A szeretet, a harmónia, az összetartás képeit, a nincstelen, de szabad élet boldogságát irigyen figyeli a gyűlölködő, csalódott Moron, és a halhatatlanságában és mindentudásában felfuvalkodott, gőgös utolsó főnix, aki mérgező szavaival megpróbál viszályt szítani a falu lakói között. Az idillnek vége szakad: az orkok elözönlik az emberek világát, Yorsh pedig - hitvesét és kislányát hagyva odahaza - az emberek segítségére siet. Rankstrail kapitánnyal, a Medvével vállvetve küzd a Kócsagváros, Varil szabadságáért...

Silvana De Mari (1953) Torino közelében él családjával és egy hatalmas kutyával. Sebészorvosként dolgozott hazájában és Etiópiában; jelenleg pszichiáter.
Az utolsó tünde című fantasyregénye tucatnyi nyelven olvasható, s világszerte tizenéves gyerekek ezrei rajonganak érte. Folytatása Az utolsó ork-trilógia, amelynek első része A Medve és a Farkas, a második pedig Az utolsó főnix.

- Uram, ez lenne az az asszonyszemély - sziszegte a főnix Yorshoz fordulva -, akivel összekötötte már amúgy is kétes értékű életét?
Yorsh nagy lélegzetet vett, hogy rászánja magát valamire, ami rettenetes kínszenvedést okozott neki: az udvariatlanságra. Nem engedhette, hogy tiszteletlenül beszéljenek a hitvesével. A lélegzetvétel egy szemernyivel tovább tartott a kelleténél. Robi hangja felcsendült, angyalian nyugodtan, határozottan.
- Hölgyem - mondta a főnixnek -, nem értettem jól, kicsoda ön, és főleg honnan veszi magának a bátorságot, hogy idejöjjön a házam elé kárálni, de azt ajánlom, hogy az én jelenlétemben alázatosan hallgasson. Aki ennyire hasonlít egy ehető teremtményhez, az jobb, ha nem feszegeti véges türelmem szűkös határait!

Az utolsó főnix

Szerző: Mari, Silvana De
Kiadó: Európa Könyvkiadó
Kiadás éve: 2009
Sorozat: Az utolsó ork sorozat (2)
Címkék: Fantasy,
1-3 a(z) összesen 3 elemből
2805,- Ft3300,- Ft
Előrendelhető
Várható érkezés: 1-2 nap
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
1500,- Ft
Nem rendelhető
Előjegyezhető bejelentkezés után
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
1500,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat