Warcraft: Legendák II. (képregény)

Új Könyv
 
0 értékelés

Címkék:

Fantasy, WarCraft, Antológia,
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

A Warcraft világában játszódó Napkút-trilógia és a Legendák első kötete után újabb izgalmas történetgyűjteményt kínálunk Neked!

Félelem
Richard A. Knaak és Kim Jae-Hwan (Warcraft: Napkút-trilógia) közös munkája Magashegy Trag, az élőholtként újjászületett hősies tauren mondájának újabb része. Trag kétségbeesetten küzd a Lidérckirály ránehezedő akaratával, s bár váratlan találkozása Thrall-lal, az orkok felszabadítójával erőszakosan indul, mégis megvilágosodással záródik.

Harcos: Megosztottan
Lieren, a Vadpöröly klán törpéi között nevelkedett emberi árva minden vágya meglelni édesszüleit. Ám mikor kiderül, hogy addig ismeretlen ikerhúgát, Loaniát, a nemes elfek nevelték fel, a testvérpár borzalmas találkozóval végződő útra indul...

Hosszú az út
Szélesszarvú Govát, az ifjú tauren sámánt veszélyes feladattal bízzák meg: kerítsen elő egy ork látnokot. Ám legnagyobb bosszúságára nem vághat neki egyedül a kalandnak: az öntelt gnóm harcos, Vasmagos Sanya is csatlakozik hozzá. A kelletlenül együttműködő kettős csak összefogással képes legyőzni a hárpiákat, egy gátlástalan gazfickót, és magát Mus királyt... már ha nem végeznek előtte egymással.

Családi értékek
Thüzesvérű Dzsaruk a draeneik lemészárlásának kelletlen résztvevője - a hadjáratban, amelynek vezetője bátyja, Dzs'argg. Dzsaruk némán figyeli a körötte zajló öldöklést, ám minden megváltozik, amikor megment egy Lina nevű draenei kislányt... Az ezt követő összecsapásban testvér fordul testvér ellen, és nem csak Lina élete, hanem Dzsaruk lelke is kockán forog benne.

Warcraft: Legendák II. (képregény)

Szerzők: Knaak, Richard A.,
Randolph, Grace,
Jolley, Dan,
Sparrow, Aaron,
Jae-Hwan, Kim,
Erie,
Kwon, Elisa,
In-Bae, Kim
Kiadó: Delta Vision
Kiadás éve: 2010
Címkék: Fantasy, WarCraft, Antológia,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat