A pokol pereme

Antikvár Könyv
 4.0
1 értékelés

Címkék:

Fantasy, Thriller,
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények
A Városban a Kardinális az úr, Al Jeery pedig személyes testőrségének egyik rendíthetetlen oszlopa. Egy nap titokzatos gyilkosság történik a Város legelőkelőbb szállodájában, és Al legnagyobb meglepetésére a Kardinális rá bízza az ügy felderítését.
A nyomozás során váratlan felfedezést tesz, ami a végsőkig próbára teszi a hűségét. Egy olyan szörnyű rejtély részesévé válik, amihez a holtaknak, a város inka ősapáinak, a teljhatalmú Kardinálisnak és a már-már misztikus hírű bérgyilkosnak, Paucar Waminak is köze van.
Wami egy árnyékba burkolózó, rejtélyes alak, aki akkor öl, amikor csak kedve tartja, láthatóan nem kell tartania semmiféle megtorlástól. Al hamarosan rájön, hogy sokkal több a közös vonása a hírhedt gyilkossal, mint ahogy azt valaha is képzelte...

A pokol pereme Darren Shan első felnőtteknek szánt sorozata, a Város-trilógia második kötete. Egy utópisztikus thriller és egy vérfagyasztó horror elsőrangú keveréke, olyan hátborzongató olvasmány, amely még az erős idegzetűeket is próbára teszi.

A pokol pereme

Szerző: Shan, Darren
Kiadó: Nyitott Könyvműhely Kiadó
Kiadás éve: 2011
Sorozat: Város trilógia
Sorozat hanyadik része: 2
Címkék: Fantasy, Thriller,
1-2 a(z) összesen 2 elemből
500,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
2600,- Ft
Nem rendelhető
Előjegyezhető bejelentkezés után
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
1 értékelés alapján

4.0

A pontok átlaga

  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
  • Nagyon jó lett ez a rész is, de csupán négyest adnék rá. Az elsőnek valahogy jobban megfogott a hangulata, itt a nyomozós történetszál nem nyújt olyan szintű misztikus, megmagyarázhatatlan elemeket. Persze rejtélyből itt is van pár és a lezárás több mint epikus, valahogy mégse lett olyan jó mint az első. Több háttérinformációt is megtudunk viszont és komoly párhuzamok vannak a Capac Raimi sztorival, szóval aki olvasta az első részt az semmiképp se hagyja ki. Az újabb borzongást meg remélhetőleg a harmadik rész ismét elhozza majd.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat