A holtak vonulása

Antikvár Könyv
 4.0
1 értékelés

Címkék:

Fantasy, Thriller,
 • Rövid leírás
 • Tulajdonságok
 • A sorozat többi darabja
 • Vélemények
A Kardinális a Város szülötte. A Város a Kardinális teremtménye. Egy a lelkük, és sosem alszanak. A Kardinális mindent lát, ami az utcákon vagy a zárt ajtók mögött történik. Ő a mindenható.

Capac Raimi a Városba érkezik, hogy szerencsét próbáljon kisstílű gengszter nagybátyja mellett. Hamarosan azonban arra eszmél, hogy már a Város teljhatalmú urának, a Kardinálisnak dolgozik. A Kardinális a Város szülötte. A Város a Kardinális teremtménye. Egy a lelkük, és sosem alszanak. A Kardinális mindent lát, ami az utcákon vagy a zárt ajtók mögött történik. Ő a mindenható.
Az öntelt fiatalember habzsolja új életét, amit csak néhány kellemetlenség zavar meg. Capac életének sorsfordító eseményeinél furcsa módon a semmiből vak szerzetesek bukkannak fel. És miközben a jelenben él, rádöbben, hogy semmire sem emlékszik, ami azelőtt történt vele, hogy a Városba érkezett...
Capac egy álmot és az inka neve által számára kijelölt sorsát követve belép a természetfeletti birodalmába. Miközben igyekszik beteljesíteni a küldetését, furcsa és izgalmas kutatásba kezd, hogy a nyomára akadjon eltűnt barátainak és saját, elveszített múltjának.

A Holtak vonulása a világsikerű "Vámpírkönyvek" és a "Démonvilág" szerzőjének első felnőtt-regénye, a Város trilógia első része. Egy utópisztikus thriller és egy vérfagyasztó horror elsőrangú keveréke, olyan hátborzongató olvasmány, amely még az erős idegzetűeket is próbára teszi.

A holtak vonulása

Szerző: Shan, Darren
Kiadó: Nyitott Könyvműhely Kiadó
Kiadás éve: 2010
Sorozat: Város trilógia
Sorozat hanyadik része: 1
Címkék: Fantasy, Thriller,
1-2 a(z) összesen 2 elemből
2600,- Ft
Nem rendelhető
Előjegyezhető bejelentkezés után
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
2600,- Ft
Nem rendelhető
Előjegyezhető bejelentkezés után
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
1 értékelés alapján

4.0

A pontok átlaga

 • 0
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • Egy kicsit elfogult vagyok, mivel Darren Shan régebbi könyvei miatt is kezdtem el úgy igazán olvasni.
  Ha valaki olvasott már Darren Shan-t akkor azt ajánlom, felejtse el amit eddig erről az emberről tudott az írásain keresztül.
  Az új könyve rendekkel jobb mint az eddigi művei, izgalmas és (számomra) letehetetlen. Alapból úgy fogtam neki a könyvnek, hogy felkészültem az olvasható, kicsit gyerekes, de felettébb szórakoztató stílusra.
  Nagyon nagyot koppantam, egyfajta csapdába estem a könyv által, annyira meglepett, ez az új, felnőttes, komolyabb forma.
  Mindenkinek ajánlani tudom, Darren ezzel még mindig nem ér a legnagyobbak nyomába, de mégis aki ismeri a régebbi műveit, az most teljesen le lesz nyűgözve, és akik még csak most ízlelgetik a nevet, azok is biztos izgalmasnak és szórakoztatónak fogják találni a könyvet.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat