A démon átka

Antikvár Könyv

Adatok:

Szerzők: Abnett, Dan, Lee, Mike

Kiadó: Szukits

Kiadás éve: 2011

Sorozat: Sötétpenge Malus

Sorozat hanyadik része: 1

Értékelések:

4.0

A pontok átlaga


2 értékelés

Írj értékelést

Ajandekutalvány
Kiadónk új warhammer fantasy sorozatának nyitókötete a gonosz és kegyetlen sötét elfek világába vezeti az olvasót. Sötétpenge Malus – ennek a gyűlölt és megvetett népnek a gyermeke – aljasság és ravaszság tekintetében még saját fajtársai közül is kiemelkedik. Keserűséggel és bosszúvággyal csordultig telve rablóhadjáratra indul a rettegett hírű Káoszpusztákra, ám egy régi szentély mélyén megszállja őt Tz’arkan, az ősöreg démon. Szörnyű feladatot ruháznak rá: egyetlen év leforgása alatt meg kell találnia öt, rettentő varázserőkkel felruházott tárgyat, máskülönben a lelke mindörökre elvész…

A Sötétpenge Malus sorozat többi tagja:

3500,- Ft
Nem rendelhető
Előjegyezhető bejelentkezés után
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén
3500,- Ft
Nem rendelhető
Előjegyezhető bejelentkezés után
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén
4200,- Ft
Nem rendelhető
Előjegyezhető bejelentkezés után
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén
3800,- Ft
Nem rendelhető
Előjegyezhető bejelentkezés után
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén

Értékelések

4.0

A pontok átlaga

2 értékelés alapján
 • 1
 • 0
 • 1
 • 0
 • 0

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • Mindenek előtt elmondanám, hogy Malus még '98-'99-es években egy képregényhőse volt a Warhammer világának, egyfajta magányos sötételf szuperhős ami Salvatore óta szinte minden fantasy világban kötelező. Ezért azt gondoltam annyira nem is fog meglepetést okozni a regényben ábrázolt karaktere sem.. de sajnos igen, túltesz rajta (negatív értelemben).
  A könyv első fele (na jó kicsit több mint a fele) egész jóra sikerült, érdekes leírásokat találunk a dark elfek világáról valamint a káoszpusztákról. Érdekes a lassan szövödő történet, néha egy-két csata is beesik, de a maradék rész valahogy olyan mintha egy hentes írta volna, kifordított belek, gyakás, gyakás, gyakás, Malus halálos állapotban de még akkor is olyan sebesüléseket bír ki amit Tier Nan Gourduin meg Drizzt a szupersötételf is megirigyelhetne, vér és belek mindenfelé, elég lapos mit ne mondjak.. több fantáziát vártam. Érezni lehet, hogy két különböző stílusban fogalmazó "író" írta. Érzésem szerint nem a klasszikus Warhammer köszön vissza, csak nyomokban, ettől persze m.a.g.u.s. meg drizzt könyveken nevelkedett vérPistikéknek kiváló olvasmány lehet, de azt hiszem itt is a névvel próbáltak valamit eladni. Hiányzik az egészből a tipikus warhammer-es irónikus poén, ami William King vadász sorozataiban megvan s ami megvolt még jóval a Black Library-s könyvek előtt is.
  Számomra három csillag.

 • Mindig is szerettem a Warhammer és a Warhammer 40000 világát, mert a fantasy keveredik a gótikával és a scifivel is. Örülök, hogy végre nemcsak Gotrek és Félix regények jelennek meg hanem a Warhammer univerzum legcoolabb antihőse Sötétpenge Malus kalandjai.
  A regénnyel annyi problémám van csak, hogy a hátulján lévő fülszövegben már eleve lelövik a poént, hogy miről szól a történet és a másik egy idézet Malusról mégpedig az "aljasságban és ravaszságban is kiemelkedik társai közül."
  Mármost vérszomjas ? Valóban az. Gonosz ? Tz'arkanhoz képest egy angyal. Aljas ? Nem, hanem inkább bűnbánó és hatalmas akaratereje van és kicsit forrófejű.
  Én azt mondom megéri elolvasni többször is és a 2.rész is hamarosan meglesz. Dan Abnett és Mike Lee ! Én meghajlok fantáziátok és zsenialitásotok előtt.
  Kiváló Warhammeres dark fantasy regény

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.