Betondzsungel

Antikvár Könyv
 3.0
1 értékelés
 • Rövid leírás
 • Tulajdonságok
 • A sorozat többi darabja
 • Vélemények

Újra

New York. Forró nyár a betondzsungelben. Emelkedő hő- és bűnözési hullám. Schaefer és Rasche nyomozóknak azonban nem ez a legnagyobb gondja. Mennyezetekről lelógó, megnyúzott testek jelzik az utóbbi évek legbrutálisabb gyilkosának útját, és ők kétlik, hogy közönséges sorozatgyilkos rejlik az esetek mögött.

Visszatérnek

Schaefer felidézi mindazt, amit évekkel ezelőtt öccse egy földön kívüli Vadászról és az ügy kormány általi eltussolásáról mesélt, s érzi, hogy a történet még korántsem ért véget…

A ragadozók

Betondzsungel

Szerző: Archer, Nathan
Kiadó: Szukits
Kiadás éve: 2011
Sorozat: Predator sorozat (1)
Címkék: Sci-fi, Predator,
1-2 a(z) összesen 2 elemből
3307,- Ft3890,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 6000,- Ft felett
1200,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 6000,- Ft felett
1 értékelés alapján

3.0

A pontok átlaga

 • 0
 • 0
 • 1
 • 0
 • 0
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • Mindenkinek a második kiadást javaslom, már csak a borító miatt is. Hogy milyen is a Predator: Betondzsungel? Hm...érdekes. Semmiképp sem rossz könyv, de ha valaki nem szereti a Predator könyveket, filmeket, nem ezzel a példánnyal lehet meggyőzni, hogy ez igenis egy élvezetes dolog.
  Valami ilyesmi mehetett végig az írón: "Jézusom, erről kell írnom? Ehhh...nem baj leírom nekik a második filmet, megváltoztatva a neveket, a hülyéje megveszi úgyis. Várjunk, van egy ötletem amivel jól fel lehet turbózni. Igen, ez az, végre élvezem is ennek a könyvnek az írását. Ó! Itt a határidő. Hogy zárjam le? Ööööhmmm...A predatorok elmennek, mert elmennek. Igen, így jó lesz."
  Na jó, lehet tévedek, de nem lepődnék meg, ha tényleg valami ilyesmi folyamaton ment volna keresztül Nathan Archer. A Jég és vérnek csak a felénél tartok de már érezhető, hogy Archer mennyivel jobban tisztelte azt a könyvét, mennyivel jobban szerette írni. Persze ennek lehet pusztán az az oka, hogy az sokkal egyedibb témát választott és ezért sikerült élvezetesebbre már a közepénél, de az is lehet, hogy egyszerűen csak a fordítók a ludasak. Ki tudja? A Betondzsungelt azoknak a rajongóknak javaslom inkább, akik már ismerik és szeretik a Predator univerzumot és nem zavarja őket, hogy a két első film van benne összemosva, megszórva néhány saját ötlettel.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 6000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat