A legenda fogságában

Antikvár Könyv
Keménykötéses
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

A történet folytatásában Alera hercegnő apja parancsára feleségül megy az arrogáns Steldorhoz, akiből jó király válik. Ifjú ara, nagy hatalmú királynő, és mégis rettenetesen boldogtalan: még mindig országa esküdt ellenségébe, a cokyri fiúba, Narianba szerelmes.
A prófécia szerint ez a cokyri fiú fogja elpusztítani Hytanicát. Ezért, és mert annyira szereti Alerát, hogy nem bírja más karjaiban látni, Narian elhagyja a királyságot. Hazájában elfogják, tömlöcbe vetik és megkínozzák. A háború a két királyság között ismét kiújul.
Alera királynőnek meg kell tanulnia erősnek mutatkozni, bátorítani a népet, megvédeni a családját és a barátait. Amikor a cokyrik elözönlik az országot, a királyi család a hegyekbe menekül. Steldor súlyosan megsebesül, és hogy megmentsék alattvalóikat, a királyi pár kénytelen tárgyalni a gonosz hadúrral. A találkozásra Alerának kell elmennie, és nemcsak a hadúrral, hanem Neirannal is találkozik. Fény derül a cokyrik varázslatos erejének titkára, és magyarázatot kapunk arra is, hogy mi történt Londonnal, Alera testőrével és hű barátjával.

A legenda fogságában

Szerző: Kluver, Cayla
Kiadó: Athenaeum 2000
Kiadás éve: 2011
Sorozat: A vérző hold örökösei trilógia (2)
Címkék: Fantasy, Ifjúsági,
1-1 a(z) összesen 1 elemből
3392,- Ft3990,- Ft
Előrendelhető
Várható érkezés: 1-2 nap
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat