Bioshock: Rapture - A víz alatti város

Antikvár Könyv
 5.0
1 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Tudtad, hogy Atlantisz nem mese? Tudtad, hogy a II. világháború után az óceán mélyén épült egy város a kiválasztottaknak? Itt a bizonyíték! 
A világhatalmak pökhendiségétől és ostobaságától megcsömörlött, különc amerikai milliárdos egy bátor, új világot hozott létre válogatott társadalmának. Az art deco-Atlantisz külsőségei közé megálmodott Rapture nevű utópia azonban hatalmas tragédiával ért véget. 
A BioShock világát furcsa és gyönyörű képei valamint cselekményszála tette milliók által imádott mesterművé. Ez a könyv méltó és meghökkentő alapokra helyezi a legendát, új dimenzióból világítja meg a víz alatti város keletkezését. Rapture város születését a hazánkban viszonylag ismeretlen, Bram Stoker-díjas szerző, John Shirley tárja elénk, aki főleg horror- és cyberpunk műveivel tett szert nemzetközi elismertségre, de írt regényeket a Constantine, a démonvadász, az Alien és a Predator sorozatokhoz, és nem mellesleg A holló című kultmozi forgatókönyvének társszerzője volt.

Bioshock: Rapture - A víz alatti város

Szerző: Shirley, John
Kiadó: Lektűr
Kiadás éve: 2012
Címkék: Sci-fi, Steampunk, Önálló regény,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
1 értékelés alapján

5.0

A pontok átlaga

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
  • Fantasztikus remekmű! Mivel játszottam a Bioshock trilógiával és első két epizódját imádtam, nehéz megmondani, hogy nem vagyok-e elfogult a világgal kapcsolatban, vagy hogy a könyv önmagában mennyire értékes. Egy biztos: az író nem vette félváról a feladatot "Büdös nerd-ök, nesztek, itt egy könyv a játékotokról". Igényes kiadványt kaptunk, ami izgalmas, remekül felépített és nekem személy szerint az egyik kedvenc könyvem lett. Egy nagyon élvezetes regényt kaptunk készhez, ami az első rész előzményének is tekinthető. Láthatjuk hogyan fogan meg Rapture gondolata Ryan fejében, hogyan teszik meg az első lépéseket és hogy lesz a tengeralatti utópiából, Arkham elmegyógyintézetet idéző rémálom, ahol mindent ellepnek a smekkerek és big deadyk. Popovics Ferencs munkáját is dicséret illeti. Mindenkinek ajánlom, de elsőkörben azoknak, akik imádták az alapul szolgáló FPS-t is.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat