Flash Point: Fire Rescue - 2nd Story (Angol kiadás)

Új Társasjáték - Kiegészítő, alapjáték szükséges

Alapjáték(ok) ehhez a kiegészítőhöz:

Flash Point: Fire Rescue (második kiadás)

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Angol

A játék: Angol nyelvű

Játékosszám: 2-6 játékos

Játékidő: 45 perc


Adatok:

Szerző: Lutz Pietschker

Kiadó: Indie Boards & Cards

Kiadás éve: 2012

Sorozat: Flash Point: Fire Rescue játékok
Értékelések:

5.0

A pontok átlaga


1 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nem kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány
A tűz tovább terjedt. A földszinten megállítottátok, de a lépcsőn már felszökött. Hiába a veszély, nem állhattok tovább. Még hallotok valakit az emeleten. Fel kell mennetek. Szerencsére van nálatok létra és az ablak nem állhat ellent fejszéiteknek. Irány az emelet.

Veszély magasabb szinteken
A 2nd Story egy térkép kiegészítő az alapjátékhoz, melyben egy családi házat, valamint egy hotelt pusztít a tűzvész. Ezekbe az épületekbe kell behatolnotok és kimentenetek mindenkit, aki bennragadt. A nehézséget maguk az épületek fogják nyújtani, ugyanis nem csak egyszintesek, van rajtuk egy emelet is.

A lépcsők a legfontosabb új elem a játékban. Ezeken keresztül fogtok tudni feljutni az emeletre, valamint kimenekülni a házból, de jól vigyázzatok! Ha lángra kapnak, könnyen ott veszhettek!
Felkészült tűzoltók
Szerencsére a kocsin akad néhány felszerelés, ami kimenthet a bajból. A létrák fontos szerephez jutnak. Ezeket bármelyik ablakhoz letámaszthatjátok, így ha már nincs lépcső, akkor sincs minden elveszve.

Az ablakok is egy új elem a játékban. Ezeket bármikor kinyithatjátok, így szabad utat képezve a házból ki és be. Persze az emeletről nem érdemes kiugrani, de fontos lesz beépíteni a taktikába ezeket is.

Remek kiegészítő
A két új térkép és a néhány új elem nagyon jól feldobja az alapjátékot. Az új küldetések közt akad néhány igencsak izzasztó, amik nem fognak sikerülni első próbálkozásra. Sokkal átgondoltabb taktikát igényelnek és nehezebb lesz megoldani a feladatokat, így a tapasztaltabb játékosoknak ajánljuk. Ha már túl könnyen megoldotok minden tűzesetet, ideje felmerészkedni a felsőbb szintekre.
 

A Flash Point: Fire Rescue játékok sorozat többi tagja:

Alapjátékok:

16279,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén

Értékelések

5.0

A pontok átlaga

1 értékelés alapján
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
  • Jól eltalált kiegészítő, a létrák használatával új, élvezetes elemek ad az alapjátékhoz. Sokkal jobban kidolgozták a kiegészítő szabályokat, mint az Urban Structures kiegészítőben. Néhányszor játszottuk a pályákat, nem érezzük őket lényegesen nehezebbnek az alapjátékban találhatóaknál.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!