Összes hírek/cikkek

11-20 a(z) összesen 747 elemből

Too Many Bones a boltban

A hír megjelenése: 2024-06-03
Too Many Bones

A díjnyertes kockaépítő RPG! A Too Many Bones tele van szóló és kooperatív elemekkel, 136 egyedi kockával, gyönyörű, széleken varrott neoprén alátétekkel, kártyákkal és több tucat kiváló minőségű zsetonnal. A hét Tyrant mindegyike egy egyedi végső csatát tartogat, amely minden képességedet próbára teszi majd. A négy Gearloc főhős mindegyike 21 egyedi kockával, számos karakterépítési lehetőséggel, teljesen egyedi játékmechanikával és képességekkel rendelkezik. Ez a játék mindig tartogat majd valami újdonságot, amikor asztalra kerül!


Pies a boltban

A hír megjelenése: 2024-05-31
Pies

Gyűjtsd össze a legjobb gyümölcsöket a pitékhez! A Pies játékban süssetek pitéket a kártyák kombinálásával, meghatározott receptek szerint. Egy adott körben egy-egy kártyát játszotok ki, hogy meghatározzátok a húzási sorrendet, majd ez alapján választhattok a kijátszott kártyák közül.


Unlock! Rövid kalandok a boltban

A hír megjelenése: 2024-05-30

The Escapade: R.U.R. a boltban

A hír megjelenése: 2024-05-28
The Escapade: R.U.R. (Únikovka: R.U.R.)

Az Escapade egy kártyás szabadulójáték-sorozat. A sorozat minden egyes része egyedi csavart tartalmaz. A Rossum's Universal Robots (R.U.R.) egy dedukciós játék, amely azt meséli el, hogy mi történhetett volna Karel Čapek híres könyvének, a RUR eseményeinek a vége után. A világot mesterséges emberek - robotok - népesítik be. Egy magányos túlélő, Alquist szerepében csöppensz bele a kalandba, amely egyenesen az emberiség sorsát teszi kockára… A játék külön érdekessége, hogy a kártyák átlátszó műanyagból készültek, és számos rejtvény ezt az anyagot használja ki.


Vámpír: A Maszkabál - Riválisok a boltban

A hír megjelenése: 2024-05-27
Vámpír: A Maszkabál - Riválisok (Vampire: The Masquerade - Rivals)

Urald az éjszakát! A Vámpír: A Maszkabál - Riválisok egy bővíthető kártyajáték 2-4 játékos részére, melynek a népszerű szerepjáték, a Sötétség Világa ad otthont. Minden játékos egy vámpírkotériát vezet az utcákon zajló konfliktusokba, és rajtuk keresztül törekszik agendája teljesítésére, titulusokat szerezve, új vámpírokat felbérelve és cselszövéseket végrehajtva. Teljesítsd agendádat vagy pusztítsd el Riválisodat, és ezzel együtt foglald el méltó helyedet a város élén!


Pets and Pirates a boltban

A hír megjelenése: 2024-05-24
Pets and Pirates

Egy szórakoztató kártyajáték krakenekkel, háziállatokkal és kalózokkal! Készülj fel egy őrült, kalózos kincsvadászatra, taktikus pingvinekkel, fedélzetre szálló csirkével, csaló polippal és még sok minden mással. Utazásod során új kalózokra lelsz, akik készek csatlakozni a legénységedhez, erőteljes háziállatokból szövetségesek lesznek, de váratlan eseményeket, sőt szörnyek is utadba sodor majd a sors. A Pets 'n' Pirates egy stratégiai kártyajáték.


Monstrolicious a boltban

A hír megjelenése: 2024-05-24
Monstrolicious

A Monstrolicious-ban néhány desszertnek különleges hatása van, mint például a nyalókának, ami csak egy pontot ér, de lehetővé teszi, hogy döntetlent mindenképpen te nyerd (még akkor is, ha te vagy a védekező fél!). Amikor az összes lapot kijátszottátok, minden játékos összeadja az általa megnyert sütemények pontjait, hogy kiderüljön, ki volt a legkapzsibb stratéga... és blöffölő!


An Age Contrived a boltban

A hír megjelenése: 2024-05-23
An Age Contrived

Biztosítsd a halandók hitét, és legyél te, az uralkodó isten! Az An Age Contrived egy fantasy euro játék, motorépítéssel és erőforrás programozással. Az Eldranic panteon egyik istene vagy, ahol csak annyira számítasz hatalmasnak, amennyire az instabil világ halandói hisznek benned. A célod, hogy a halandók hitének biztosításával a panteon uralkodó istenévé válj, miközben a halandók birodalmát a sötétség korából a civilizáció felé vezeted.


Találmányok: Az ötletek fejlődése a boltban

A hír megjelenése: 2024-05-21
Találmányok: Az ötletek fejlődése (Inventions: Evolution of Ideas)

A Találmányok játékban kártyák szimulálják ezeket az új elképzeléseket. Ezek azok az ötletek, amelyek végül találmányokká válnak. Miután feltalálták azokat, megoszthatók a világgal, és a folyamatban részt vevők mindegyike tovább terjeszti az izgalmas híreket. Akár más társaságokkal is megoszthatjátok, növelve ezzel a találmányok hatékonyságát.


Drop Drive (Deeper Space Edition) a boltban

A hír megjelenése: 2024-05-17
Drop Drive (Deeper Space Edition)

Dobd bele magad a világűrbe! A Drop Drive egy könnyed sandbox játék, amely egy „drop-style” mechanikával rendelkezik (a játékelemek szó szerint szétszóródnak majd a pályán), amely biztosítja, hogy két egyforma játékban soha ne lehessen részed. A Drop Drive ötvözi a stratégiát egy újszerű térbeli elemmel, amely kihívás elé állítja az alkalmi és a hardcore játékosokat egyaránt!


Írj üzenetet!