Könyves hírek/cikkek

1-10 a(z) összesen 75 elemből

A Hold kertjei - 1. és 2. kötet a boltban

A hír megjelenése: 2022-10-03
A Hold kertjei

A ​véget nem érő háborúktól, az elkeseredett belharcoktól és a félelmetes Részeg Anomanderrel meg az ősi, kérlelhetetlen, varázshatalmú tiszte andiikkal folytatott gyilkos összecsapásoktól kivéreztetett Malaz Birodalom forrong az elégedetlenségtől. Még a vérontáshoz régóta hozzászokott birodalmi légiók is egy kis pihenő után sóvárognak. Lasszín császárnő azonban továbbra is teljhatalommal uralkodik, amelyet rettegett orgyilkosainak szervezete, a Köröm kényszerít ki. A Hold kertjei grandiózus léptékben megálmodott és megírt mű, a legkiválóbbak közé tartozó epikus fantasy – lebilincselő kaland egy kiemelkedő szerző tollából.

Fantasy, Epic fantasy

Már kapható a régóta várt 5. kötet!

A hír megjelenése: 2022-07-12
Fanfár

A legendás Dűne-sorozat ötödik kötetében az emberiséget uraló régi és új hatalmak csapnak össze, hogy eldöntsék, milyen irányt vegyen a fejlődés, ősi erők vagy új gondolatok határozzák meg egy egész faj sorsát. Frank Herbert újra a világegyetemet mozgató kérdésekre keresi a választ, mint hogy mi a hit, mit tehet egy vezető a rábízott hatalommal, vagy, hogy honnan ered a hűség és a szeretet. A Dűne eretnekei méltó folytatása az elődeinek, egyedi és utánozhatatlan élmény minden olvasó számára.

A Dűne, Sci-fi, Sorozat része

Végre teljes a Fanfár trilógia!

A cikk megjelenése: 2022-06-27
Fanfár=

Nemrégiben megjelent a Fanfár trilógia, 27 évvel a Fanfár a legyőzöttekért és a Fanfár a harcosokért után! Hacsak nem lapozunk bele a könyve, ezen információn nagyon könnyű elsiklani! Ezért megmutatjuk a szerző megjegyzését, hogy tudd, pontosan milyen könyvet is tartasz majd a kezedben!

Teljes trilógia, Fantasy, Posztapokaliptikus
...tovább a részletekhez

Boltban a Fanfár

A hír megjelenése: 2022-06-15
Fanfár

Az ​emberiség birtokba vette a galaxist, de csupán néhány évszázadon át uralkodhatott: a leigázott fajok fellázadtak a zsarnokok ellen. A háború hosszú volt és könyörtelen, az emberek visszahúzódtak szülőbolygójukra, a Földre. Az ellenség azonban nem érte be ennyivel, ki akarta irtani a legyőzött hódítókat. S ekkor megépültek a város méretű űrbárkák, amelyeken emberek tízezreit próbálták átmenekíteni a világmindenség peremén lévő menedékbolygók felé. Az egyik ilyen bárka Hajóanya volt, mely évszázadokon át haladt az űr végtelenjében. A fedélzetén élő emberek új és még újabb generációi már elfeledték fajuk múltját, elfeledte a fogalmak jelentését – csak a saját világuk érdekelte őket. Az egyetlen világ, amelyet ismertek: Hajóanya.

A háború visszatért az erdővidékre!

A hír megjelenése: 2022-06-14
Root: The Roleplaying Game - Core Book

Macska márkiné számos tisztáson győzelemre vezette seregeit, de az Eyrie-dinasztiák ismét felkelnek ellene. Eközben az Erdővidék egerei, nyulai és rókái sem tétlenkednek – létrehozták az Erdővidék Szövetségét, egy saját berken túlnövő lázadást, amely célul tűzte ki, minden elnyomótól felszabadítja az Erdővidéket. E háború közepette te és csavargó barátaid a tisztásokat járjátok, olyan munkákat keresve, amelyeket senki más nem tud vagy nem akar elvégezni. Te választod meg, hogy kit szolgálsz, ha egyáltalán szolgálnál bárkit is... azt viszont mindenki tudja, hogy te döntheted majd el a háború kimenetelét!

Érkezik az Allansia bérgyilkosai, második kiadás!

A hír megjelenése: 2022-06-02
Allansia bérgyilkosai

Félig játék, félig könyv – kaland a javából! A főhős TE vagy! Fogadásból vállaltad el a kihívást, hogy életben maradsz a hírhedt Kígyó-szigeten. Ám a legrosszabb rémálmaid válnak valóra, amikor pont a te fejedre tűznek ki busás vérdíjat. Vadászból hirtelen űzött vaddá válsz. Hamarabb kell megtalálnod a rád küldött bérgyilkosokat, mint hogy azok kapnának el téged. De vajon kik lehetnek ők? Hol rejtőzhetnek? Bárki bérgyilkos lehet, akivel utad során összehoz a sors… Ne bízz hát senkiben!

Fantasy, Lapozgatós könyvek

D&D (5th Edition) - Mordenkainen Presents: Monsters of the Multiverse

A hír megjelenése: 2022-05-31
Monsters of the Multiverse

Ez a könyv összegyűjti és frissíti azokat a szörnyeket, amelyek eredetileg a Volo's Guide to Monsters and Mordenkainen Tome of Foes című művében jelentek meg, bemutatja a barátságos és ellenséges lényeket bármely D&D kampányhoz, sokukat Mordenkainen megjegyzéseivel kísérve. A varázsló sok ilyen szörnyeteggel és néppel szembesült számos csodálatos kalandban. Most itt az ideje, hogy kimerészkedj, és magad is szembeszállj ezekkel a lényekkel!

D&D (5th Edition) - Bestiary Notebook Set

A hír megjelenése: 2022-05-16
D&D (5th Edition) - Bestiary Notebook Set

Ez a kis dobozos készlet a Dungeons & Dragons legikonikusabb vadállatait és lényeit tartalmazza. A válogatást piros fóliabélyegzéssel és foltfényes tokkal látták el. Kitűnő ajándék D&D-kedvelőknek.
Red Dragon, Mind Flayer, Lich, Owlbear, Gnoll, Beholder, Displacer Beast, Tarrasque. Minden füzet borítóján más-más szörny látható új, modern dizájnnal, míg belül az első lapon az egyes lényekről pár mondat szerepel. A kockás lapok tökéletesek jegyzetkészítéshez és világépítéshez. A félelmetes alkotások és a rajongók kedvencei közé válogatott Dungeons and Dragons Bestiary Notebook Set minden D&D-rajongó kiemelt gyűjtői tárgya lehet.

Boltban a világ szeme 1-2.

A hír megjelenése: 2022-05-12
A világ szeme 1-2.

Ha eddig nem tudtál nekikezdeni a sorozatnak, mert nem volt kapható az első két rész. Most már semmi nem tarthat vissza. A Nagy Hajtóvadászat két része is hamarosan készül. Még nincs fent az oldalon, de amint lesznek hozzá adatok, azokat is feltesszük. Kezdjetek bele bátran.

Metro 2033 Wrocław - A torony. Megjelent a sorozat 2. része.

A hír megjelenése: 2022-05-04
Metro 2033 - A torony

„Fények a Torony romjainak csúcsán? Húsz évvel a katasztrófa után? Ez azt jelenti, hogy élnek még emberek Wrocławban! Robert J. Szmidt, a népszerű lengyel sci-fi író kalauzolja végig az olvasót az egykor virágzó város alatt kanyargó csatornarendszeren – a mélységben, ahol az erőszak és az árulás az úr. Megtiszteltetés, hogy üdvözölhetem Robertet a Metró Univerzum 2033 világában!”
— Dmitry Glukhovsky