Könyves hírek/cikkek

1-10 a(z) összesen 82 elemből

Hellboy: The Roleplaying Game a boltban

A hír megjelenése: 2023-01-26
Hellboy: The Roleplaying Game

Pokolfajzatok, gyülekező! Merüljetek el a paranormális jelenségek birodalmában a Hellboy: The Roleplaying Game játékkal. Az alapkönyv mindent tartalmaz, ami a kalandok felépítéséhez és Mike Mignola Hellboy világának felfedezéséhez szükséges. Alkosd meg saját B.P.R.D. ügynökeidet, és szállj szembe a gonosz erőivel!

Viharkristály a boltban

A hír megjelenése: 2022-12-20
Viharkristály

Elég bátor vagy, hogy nekivágj a Viharok Óceánjának, és megtaláld Nimbusz egykor lebegő szigetét, miután az váratlanul lezuhant az égből? Viharok és veszedelmes tengeri szörnyek fogják az utadat állni, miközben az elsüllyedt Nimbuszt keresed. Ördögi hárpiákkal, veszett kukorickányokkal kell majd megküzdened, és ki tudja, talán még egy nagy fehér cápolippal is. Minden bátorságodra és leleményességedre szükséged lesz, hogy sikerrel járj.

A Tűzhegy varázslója a boltban

A hír megjelenése: 2022-12-20
A Tűzhegy varázslója

Elég bátor vagy ahhoz, hogy szembeszállj a Tűzhegy szörnyetegeivel és gonosz mágiájával? Zagornak, a hatalmas erőknek parancsoló varázslónak pusztulnia kell! Csakhogy ehhez előbb muszáj lesz átverekedned magad hegymélyi erődítményének barlangrendszerén. Nem egy kalandor fordult már rossz irányba a zegzugos labirintusban, és lehelte ki lelkét a varázsló félelmetes szolgáinak karmai között…

Érkezik a Viharkristály

A hír megjelenése: 2022-12-09
Viharkristály

Elég bátor vagy, hogy nekivágj a Viharok Óceánjának, és megtaláld Nimbusz egykor lebegő szigetét, miután az váratlanul lezuhant az égből? Viharok és veszedelmes tengeri szörnyek fogják az utadat állni, miközben az elsüllyedt Nimbuszt keresed. Ördögi hárpiákkal, veszett kukorickányokkal kell majd megküzdened, és ki tudja, talán még egy nagy fehér cápolippal is. Minden bátorságodra és leleményességedre szükséged lesz, hogy sikerrel járj.

Érkezik A Tűzhegy varázslója

A hír megjelenése: 2022-12-09
A Tűzhegy varázslója

A Tűzhegy mélyében, egy lezárt ládában rejtegeti a gonosz Varázsló a kincseit. Hogy megszerezzed, meg kell találnod az egyetlen helyes utat a Varázsló által kiépített útvesztőben. Sokszor kerülsz csapdába, vagy találkozol olyan természetfeletti lényekkel, akikkel meg kell küzdened. TE döntöd el, mikor, melyik utat választod, milyen csellel kerülsz ki a csapdákból, melyik teremtménnyel csapsz össze.

A Gyűrűk Ura I-III. a boltban

A hír megjelenése: 2022-10-10
A Gyűrűk Ura I-III.

A Gyűrűk ura tündérmese. Mégpedig - legalábbis terjedelmét tekintve - alighanem minden idők legnagyobb tündérmeséje. Tolkien képzelete szabadon, ráérősen kalandozik a könyv három vaskos kötetében - vagyis abban a képzelt időben, mikor a világ sorát még nem az ember szabta meg, hanem a jót és szépet, a gonoszat és álnokot egyaránt ember előtti lények, ősi erők képviselték. Abban az időben, mikor a mi időszámításunk előtt ki tudja, hogy ezer, tízezer esztendővel a Jó kisebbségbe szorult erői szövetségre léptek, hogy a Rossz erőit legyőzzék: tündérek, féltündérek, az ősi Nyugat-földe erényeit őrző emberek, törpök és félszerzetek, erdő öregjei fogtak össze, hogy a jó varázslat eszközével, s a nagy mágus, Gandalf vezetésével végül győzelmet arassanak, de épp e győzelem következtében elenyésszen az ő idejük, s az árnyak birodalmába áthajózva átadják a földet új urának, az emberfajnak.

Fantasy, Középfölde

Cherubion alkonya V. - A Valóság Urai a boltban

A hír megjelenése: 2022-10-05
Cherubion alkonya V. - A Valóság Urai

Utolsó felvonásához ért a Cherubion kontinensén folyó háború. Úgy tűnik, a három ősi félisten – Melan, Choler és Sang – kész elmenni a végsőkig, és akár minden élő lelket feláldozni a hatalomért. Sárkányölő Hauser, Leon Silver és a Hajnal Királynője nehezen törődnek bele, hogy puszta eszközökké váljanak az istenségek kezében, ezért kiutat keresnek a halandó népeknek. Kevés valódi választás kínálkozik számukra azon kívül, hogy az új erő, az Ikeristenek ügyét szolgálják. Ám azok óriási árat szabnak a túlélésért: örökkön tartó egyeduralmat. Az ötödik kötet lezárja a Cherubion Alkonya nagy ívű történetét, de a végkifejletig még számos váratlan fordulatot tartogat a sorozat rajongóinak.

Fantasy, Cherubion

A Hold kertjei - 1. és 2. kötet a boltban

A hír megjelenése: 2022-10-03
A Hold kertjei

A ​véget nem érő háborúktól, az elkeseredett belharcoktól és a félelmetes Részeg Anomanderrel meg az ősi, kérlelhetetlen, varázshatalmú tiszte andiikkal folytatott gyilkos összecsapásoktól kivéreztetett Malaz Birodalom forrong az elégedetlenségtől. Még a vérontáshoz régóta hozzászokott birodalmi légiók is egy kis pihenő után sóvárognak. Lasszín császárnő azonban továbbra is teljhatalommal uralkodik, amelyet rettegett orgyilkosainak szervezete, a Köröm kényszerít ki. A Hold kertjei grandiózus léptékben megálmodott és megírt mű, a legkiválóbbak közé tartozó epikus fantasy – lebilincselő kaland egy kiemelkedő szerző tollából.

Fantasy, Epic fantasy

Már kapható a régóta várt 5. kötet!

A hír megjelenése: 2022-07-12
Fanfár

A legendás Dűne-sorozat ötödik kötetében az emberiséget uraló régi és új hatalmak csapnak össze, hogy eldöntsék, milyen irányt vegyen a fejlődés, ősi erők vagy új gondolatok határozzák meg egy egész faj sorsát. Frank Herbert újra a világegyetemet mozgató kérdésekre keresi a választ, mint hogy mi a hit, mit tehet egy vezető a rábízott hatalommal, vagy, hogy honnan ered a hűség és a szeretet. A Dűne eretnekei méltó folytatása az elődeinek, egyedi és utánozhatatlan élmény minden olvasó számára.

A Dűne, Sci-fi, Sorozat része

Végre teljes a Fanfár trilógia!

A cikk megjelenése: 2022-06-27
Fanfár=

Nemrégiben megjelent a Fanfár trilógia, 27 évvel a Fanfár a legyőzöttekért és a Fanfár a harcosokért után! Hacsak nem lapozunk bele a könyve, ezen információn nagyon könnyű elsiklani! Ezért megmutatjuk a szerző megjegyzését, hogy tudd, pontosan milyen könyvet is tartasz majd a kezedben!

Teljes trilógia, Fantasy, Posztapokaliptikus
...tovább a részletekhez
A Tarsasjatekok.com kiemelt partnere!