Társasjátékos hírek/cikkek

1-10 a(z) összesen 20 elemből

Under Falling Skies

A hír megjelenése: 2020-11-13
Under Falling Skies

Minden vágyad, hogy szembeszállj egy idegen invázióval? Belejöttél, hogy egy a külvilágtól elzárt "bunkert" menedzselj, ahol nem érintkezel másokkal? Szeretnél társasozni, de nem jönnek át a haverok?

Próbáld ki az Under Falling Skies-t!


Egyedül játszható "társas", amiben egy idegen anyahajó ereszkedik a város fölé, amely alatt az emberiség utolsó mentsvárát jelentő kutatóbázissal felszerelt bunker húzódik. A túlélésről Neked kell gondoskodnod!


Hatalmas variációs lehetőségek, kampány mód és egy igazán ravasz kockaelhelyezős mechanizmus vár rád, ha kipróbálod!

A kártyavédők már a raktárban vannak

A hír megjelenése: 2020-11-04
Kártyavédők

Már gőzerővel dolgozunk a szállítmány ellenőrzésén, bevételezésén. Értesítjük a rendelőket. Reméljük holnap már minden készen lesz és lehet kiküldeni a csomagokat illetve itt a boltban is lehet vásárolni. Sokat kellett várni, de végre itt van. A következő szállítmányt is megrendeltük már biztos ami biztos. Jöttek olyan dolgok is amik még nem voltak, hamarosan ezek is felkerülnek az oldalra.

Ajándékutalvány kapható!

A hír megjelenése: 2020-10-15
Ajándékutalvány

Ha nem tudod mit szeretne, ajándékozz neki Ajándékutalványt!

Szabadon választható összeg, 1 évig érvényes. Személyesen levásárolható a boltban, 1 vásárláshoz több is felhasználható, más kedvezményekkel összevonható.

Olvass el mindent az Ajándékutalványunkról és nem lesz gond az ajándékozás!

2019 Top 20 társasjátéka

A cikk megjelenése: 2020-01-10
2019es toplista

A 2019-es év első 20 helyezettje

Visszatekintettünk egy kicsit az elmúlt évre és összegyűjtöttük a 20 legnépszerűbb társasjátékot a vásárlásaitok alapján. Sok új játék akadt, de a listát látva a jól bevált régebbi kedvencek voltak a befutók továbbra is. A Mars Terraformálása nem elég, hogy dobogós helyet foglalt el, még az egyik kiegészítője is bekerült a listába. Reméljük, hogy a 2020-as év is sok jó játékot tartogat majd. :)

...tovább a részletekhez

7 csodás kiegészítő

A cikk megjelenése: 2019-10-29
7 Csoda kiegészítők

Mivel bővítsem a játékot?

Úgy gondolom, hogy nem kell nagyon bemutatnom a díjnyertes, nagy népszerűségnek örvendő 7 Csoda (7 Wonders) alapjátékot. Aki nem ismerné, egy egyszerű de annál nagyszerűbb draftolós családi játék, melyben a világ 7 csodájának egyikével vagyunk és igyekszünk a legtöbb győzelmi pontot összegyűjteni kereskedelem, kultúra, tudomány és hadászat segítségével. Aki nem játszott volna vele, az mindenképp tegyen egy próbát, megéri!

Ha az alapjátékot már jó ideje nyúzzátok, ideje elgondolkodni egy kiegészítő beszerzésén, hogy frissítse a játékot. Hogy megkönnyítsük a döntést összeszedtük a kiegészítőket és hogy mit is kell tudni róluk.

...tovább a részletekhez

Vs System 2PCG kiegészítők - 3. rész

A cikk megjelenése: 2019-09-11
Vs System Végtelen háború

Végtelen háború

Ebben a részben a Vs System első 2019-es ciklusát mutatom be, mely a Marvel méltán népszerű Végtelen háború sztoriját dolgozza fel. A témából fakadóan a kiegészítők lapjai és a cikk is komoly spoilereket tartalmazhatnak a vonatkozó filmekre!

...tovább a részletekhez

Élet az alap festékréteg után - már nem szürke, de azért itt ne álljunk meg

A cikk megjelenése: 2019-07-29
Festés bevezető

Festésről kezdőknek - 3.rész

    A cikk megjelenése: Július 29, 2019

Az előző alkalommal választottunk színeket az új csodás mininkhez és adtunk neki egy kezdeti, alap festékréteget, így már nem szürke. Éljen!
Ha lemaradtál az előző két részről, akkor ezt itt most mind bepótolhatod:
1. Rész - http://bit.ly/Festeskezdoknek
2. Rész - http://bit.ly/festeskezdfolyt
Ha nagyon-nagyon messziről néznéd a figuráidat, itt, az alap színréteg után akár azt is mondhatnád, hogy hát ez kész van. De azért szerintem ne álljunk meg itt, főleg akkor ne, ha nem 10 méteres távolságból néznéd az új figurádat.

...tovább a részletekhez

Anonim Társasjátékfüggők? Második felvonás

A cikk megjelenése: 2019-07-09
Anonim társasjátékfüggők

A saját társasjátékfüggősegem

    A cikk megjelenése: Július 9, 2019

Az előző héten vetettem fel a témát, hogy a legtöbben közülünk társasjátékfüggők. Azért aggodalomra semmi ok, nem halálos, de fertőző. Ha nem olvastad az előző cikket, akkor itt bepótolhatod.

Elgondolkodtam, hogy mik is azok a játékok, amik engem anno bevonzottak a társasjátékok világába. Bár nem volt nehéz, mert beleszülettem.

Úgyhogy akkor kicsit izgatottan, de most a saját függőséget okozó toplistámat mutatom be. A játékokat, amik mellett felnőttem és amik ma egy olyan élethez vezettek, amiben mindent átsző a társasjátékozás: munkát, családot és barátokat is.

...tovább a részletekhez

Anonim Társasjátékfüggők?

A cikk megjelenése: 2019-07-02
Anonim társasjátékfüggők

Az anonim társasjátékfüggők ülését megnyitom

    A cikk megjelenése: Július 2, 2019

A legtöbben közülünk még csak nem is anonim módon társasjátékfüggők. Elgondolkodtam ezen pár nappal ezelőtt, hogy mik is azok a játékok, amik engem anno bevonzottak ebbe a hobbiba, olyannyira, hogy ma ez a munkám, a hobbim és a társasági életem alapja is.

Kicsit több, mint 3 éve még egy felmérést is készítettünk erről a Szellemlovas vásárlói körében (páran még emlékezhettek is erre), hogy ti melyik játékoktól datáljátok a társasjáték függőségeteket. Akkor elsősorban saját okulásunkra készítettük ezt a felmérést, de pár napja amikor ez a téma felmerült bennem, eszembe jutott, hogy miért ne osszam meg veletek az eredményeket és a saját 10-es listámat a függőséget okozó játékokról.

...tovább a részletekhez

EXIT játékok...szabadulószoba a dobozban

A cikk megjelenése: 2019-06-04
Exit játék

EXIT játékok...szabadulószoba a dobozban

    A cikk megjelenése: Június 4, 2019

Először is ne aggódj, ebben a cikkben semmilyen poént nem fogok lelőni a játékokból. Olvasd végig nyugodtan ha érdekel, hogy milyen az EXIT sorozat.

Akár elhisszük, hogy magyarok találták ki a szabadulószobákat, akár nem, az biztos, hogy világszerte terjedő trendről van szó. Engem is mindig vonzottak a feladványok, logi-sztorik, a sudoku és bármi, amiben megfejthettem egy feladványt. Így nem meglepő módon a szabadulószobák is vonzottak. Többet kipróbáltam élőben, mielőtt megjelentek a társasjátékok között is, de egyáltalán nem csalódtam az asztali verzióban.

Ha nem voltál még szabadulószobában, akkor egy kis ízélítő, mielőtt belevetjük magunkat az asztali verzióba: téged és pár barátodat bezárnak egy szobába 60 percre és az egymást követő lineáris feladványok megoldásával rájöttök, hogy hogyan kell kinyitni az ajtót. Ezt az elég izgalmas élményt próbálja elhozni az EXIT egy asztalra.

...tovább a részletekhez