Társasjáték bolt. Fantasy / Sci-Fi könyvesbolt és antikvárium. Szerepjáték. Terepasztalos játék.

Társasjáték újdonságok

Hírek/cikkek

Dűne: Impérium - Az Ix felemelkedése a boltban

A hír megjelenése: 2022-11-01
Dűne: Impérium - Az Ix felemelkedése (magyar - Dune: Imperium - Rise of Ix)

Az Ix felemelkedése a Dűne: Impériumot egészíti ki, ezzel még mélyebbre merülve a Dűne univerzumában, és bemutatja a galaktikus színtér két kulcsszereplőjét. Ezek egyikének csak korlátozott szerep jutott az alapjátékban, a másik azonban először jelenik meg a Dűne világában. Készen állsz? Lépj be a küzdelembe a három új, egyedülálló vezetői képességekkel rendelkező Nagy Ház egyikeként. A konfliktus az egész birodalomra átterjedt, most még nagyobb szükség van a helytállásodra. Dűne: Impérium - Az Ix felemelkedése, a díjnyertes társasjáték első kiegészítője.

Kiegészítő

Sagrada: The Great Facades - Glory a boltban

A hír megjelenése: 2022-10-28
Sagrada: The Great Facades - Glory

A Sagrada: Glory új lehetőségeket vezet be, hogy próbára tehesd kézműves képességeidet! Az összes új Strife-kocka mostantól elérhető a tervezési készlet mellett, elhelyezési korlátozásokkal. Legyél az első, aki új célokat ér el az úttörőkártyákkal, és jutalmazd meg egyedi stílusodat a Flourish modulban található privát célokkal.

Kiegészítő

Coatl - A kártyajáték a boltban

A hír megjelenése: 2022-10-26
Coatl - A kártyajáték (Cóatl: The Card Game)

Az istenek dicsőségére az aztékok új templomot emelnek a város szívében. A falakat tollaskígyók festményeivel díszítik, hogy ekképpen róják le tiszteletüket az istenek előtt. Versenyt hirdetnek, hogy megleljék azt a festőt, aki méltó a templom falainak megfestésére.

Kártyajáték, Kirakós

Terracotta Army a boltban

A hír megjelenése: 2022-10-25
Terracotta Army

Az Agyaghadsereg című játékban tehetséges iparosokat és művészeket képviselsz, akik azon fáradoznak, hogy megépítsék a szobrok csodálatos gyűjteményét. A játék során erőforrásokat gyűjtesz, fejleszted a munkásaidat, és a császár tanácsadóinak kegyeit keresed. Célod, hogy döntő szerepet játssz a terrakotta hadsereg létrehozásának folyamatában, sikeredet pedig győzelmi pontokban mérik. A játék során te és játékostársaid közösen építkeztek, de amint az ötödik játékkör véget ér, csak az egyikőtök – az építésben jártasabb – fog győzni.

Munkás lehelyezés, Többségi birtoklás, Festhető figurák, Ókori

We Didn't Playtest This At / Either / Legacy a boltban

A hír megjelenése: 2022-10-25
Cryptid Cafe

A humor, a szivatás és a party játék jelleg mindig is egy jó kombináció! Ez utóbbi ismérve, hogy könnyen tanítható legyen, és gyorsan le lehessen játszani egy új kört. Nos, a We Didn't Playtest This At All / Either / Legacy trió ennél kő egyszerűbb nem is lehetne: húzol egy lapot, kijátszol egy lapot. A játékidő pedig 1-10 perc! Bizony! Simán előfordulhat, hogy pillanatok alatt vége egy körnek, de már jöhet is a következő! Mert mint a címe is mutatja, erről a játékról simán el lehet hinni, hogy nem tesztelték le előtte!

Humor, Kártyajáték, Party, Szívatás

Cryptid Cafe a boltban

A hír megjelenése: 2022-10-25
Cryptid Cafe

Vezető felszolgáló vagy a Cryptid Cafe-ban, a Sasquatch tulajdonában lévő étteremben, amely tele van legendásnál legendásabb lényekkel, akik a világ minden tájáról érkeztek. Vezényeld felszolgáló csapatodat a különböző ételállomásokra. Gyűjtsd össze a szükséges dolgokat. Teljesítsd a rendeléseket. Zsebeld be a legtöbb borravalót, és legyél te - merjük kimondani - a leglegendásabb felszolgáló.

Fantasy, Munkás lehelyezés, Szívatás

Squid Game a boltban

A hír megjelenése: 2022-10-25
Squid Game

Ki éli túl a Squid Game-t? Ez az izgalmas társasjáték a Netflix azonos nevű sorozatán alapul (magyar keresztségben Nyerd meg az életed). Személyes kis csapatoddal kell megküzdened a többi csapat ellen. Blöffel, szerencsével, de kemény taktikával kell túlélned a 6 kártyajátékot, melyek a sorozat halálos játékait vették alapul. Az utolsó, aki talpon marad, ő nyeri meg az életét!

Kártyajáté, Blöffölés, Party, Csapatjáték

Eldritch Horror új, magyar kiegészítők a boltban

A hír megjelenése: 2022-10-24
Eldritch Horror

Reméljük sok Eldritch Horror rajongónak megdobban most a szíve!

Új kiegészítők, magyar nyelven

A Gyűrűk Ura: Utazások Középföldén újra a boltban

A hír megjelenése: 2022-10-24
A Gyűrűk Ura: Utazások Középföldén (magyar - The Lord of the Rings: Journeys in Middle-Earth)

Akik Középföldén szeretnének kalandozni, szintén örülhetnek! Idén februárban Saruman seregei elvitték az utolsó darabot, mindent kifosztottak, és a sasok csak most októberben kapták a hírt, hogy repülhetnek az új szállítmányért!

ÚJRA KÉSZLETEN

Star Wars: Peremvidék - Befejezetlen ügyletek a boltban

A hír megjelenése: 2022-10-24
Star Wars: Peremvidék (Outer Rim) - Befejezetlen ügyletek (Unfinished Business)

Hírnévre tettél szert a Peremvidéken, de maradtak még Befejezetlen ügyletek. A Magvilágokon átvezető hiperútvonalak elképesztő lehetőségeket kínálnak. A piacokra végtelen mennyiségű új áru került. Ám légy körültekintő, mert az új vérdíjak még halálosabbak, miközben a riválisaid igyekeznek leszámolni veled! Ez a kiegészítő a Star Wars: Peremvidék játék számára készült, melyben új karaktereket, űrhajókat, felszereléseket, vérdíjakat, teendőket, találkozásokat, kockákat és számos egyéb újdonságot találhattok. A két új térképlap lehetővé teszi, hogy a játékosok a Magvilágokon keresztül szeljék át a galaxist. Indítsd a hajtóműveket – ideje belevágni az üzletbe!

Kiegészítő

Jabba palotája a boltban

A hír megjelenése: 2022-10-24
Jabba palotája (Star Wars: Jabba's Palace – A Love Letter Game)

Chowbaso! Hi chuba da naga? Toong mee cha kulkah du Boonta magi... Chut! Chut! Gando doe wallya. Me dwana no bata. U wamma wonka? Ya kun boska bolia!

Szerelmes levél, Kártyajáték, Party, Szett gyűjtés

Dicsőséges Sagrada

A hír megjelenése: 2022-10-21
Sagrada: The Great Facades - Glory

Térj vissza a híres Sagrada katedrálishoz a Sagrada: Glory-ban, a Nagy homlokzatok harmadik és egyben utolsó kiegészítőjében. Ez a moduláris bővítmény a verseny és a rivalizálás izgalmát hozza el - adj hozzá mindent, ami a kiegészítőben van, vagy válogasd össze a neked tetsző modulokat. A Sagrada: Glory új lehetőségeket vezet be, hogy próbára tehesd kézműves képességeidet! Az összes új Strife-kocka mostantól elérhető a tervezési készlet mellett, elhelyezési korlátozásokkal. Legyél az első, aki új célokat ér el az úttörőkártyákkal, és jutalmazd meg egyedi stílusodat a Flourish modulban található privát célokkal.

Kiegészítő

A ködbe zárt Carcassonne a boltban

A hír megjelenése: 2022-10-21
Carcassonne - A ködbe zárt Carcassonne (Mists over Carcassonne)

A ködbe zárt Carcassonne az első kooperatív Carcassonne játék, ami új kiegészítőket is ad az alapjátékhoz. Egymás után a lépésetekben lefektettek egy tájlapkát és felállítjátok a követőiteket azért, hogy pontokat gyűjtsetek. Együtt kell elérnetek a céllapkát és bizonyos pontszámot, közben pedig el kell ijesztenetek a szellemeket, mert ha túl sok szellem van a területen, vagy ha már nem tudtok tájlapkát húzni, akkor elveszítitek a játékot.

Kooperatív, Lapka lepakolás, Középkori, Városépítő

Dobókockás, fejtörős adventi naptárak a boltban

A hír megjelenése: 2022-10-21
EXIT: The Game - Advent Calendar / Kockalendárium

Te is szereted a karácsonyi várakozást, de úgy érzed, hogy már kevés izgalmat tartogat neked az a 24 nap? Dobd fel a heteket egy nem szokványos adventi naptárral! Nem kell ahhoz kockának lenned, hogy valamelyik Kockalendáriumot válaszd, de a fejtörőket nagyon is szeretned kell, ha valamelyik EXIT: The Game - Advent Calendar tetszene meg, ahol vagy a télapó ellopott aranykönyvét kell megtalálnod, vagy pedig egy titokzatos barlangból kell kijutnod! Csapj le most valamelyikre, mert ha november végén eszmélsz rá, hogy meglepd magad, párodat, gyerkőcödet, kutyádat, macskádat egy ilyen csodával, addigra lehet, hogy már el is kapkodták mindet… és akkor max a hűtőt nyitogathatod december 1-én, ami lássuk be, teljesen más csemege, mint egy napi egyedi kocka vagy feladvány!

Adventi naptár

A csillagok hívogatnak... vár a kaland!

A hír megjelenése: 2022-10-19
Starship Captains

Vedd át a legénységed irányítását, és legyél te a galaxis legjobb csillaghajó-kapitánya! Légy üdvözölve a fedélzeten, és gratulálunk az előléptetéshez! Az "új" csillaghajód készen áll, hogy elinduljon első nagy bevetésére. Csak kapard le róla a rozsdát, és minden rendben lesz. És mi? Hogy a legénység? Lehet, hogy egy kicsit zöldfülűnek tűnnek, de most már a te legénységed. Hadd legyünk rád büszkék!

Sci-fi, Munkás lehelyezés, Űr, Draftolás

Hírek/cikkek folytatása