Tainted Grail - Avalon bukása (Tainted Grail: The Fall of Avalon) (Magyar kiadás)

Bontott Társasjáték - Önálló játék
  • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_deltavision_taintedgrail2_lrg.jpg
  • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_deltavision_taintedgrail3_lrg.jpg

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Magyar

A játék: Magyar nyelvű

Játékosszám: 1-4 játékos

A legjobb: 2 játékossal

Játékidő: 120 perc

Ajánlott: 14 éves kortól


Adatok:

Szerzők: Krzysztof Piskorski, Marcin Świerkot

Kiadó: Delta Vision

Kiadás éve: 2021

Sorozat: Tainted Grail játékok


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Kártyavédő, hogy "örökké" tartson

Játék közben a lapok sérülnek és kopnak a legkönnyebben. Ne felejts el kártyavédőt választani hozzájuk!
Swan Standard: általános használatra
Kártyavédő - Swan 80*122 mm Standard (170 db-os) 1 db Kártyavédő - Swan 44*68 mm Standard (160 db-os) 1 db Kártyavédő - Swan 65*90 mm Standard (160 db-os) 4 db
Össz ár: 7140,- Ft

Swan Prémium: igényes játékosoknak
Kártyavédő - Swan 80*122 mm Premium (90 db-os) 1 db Kártyavédő - Swan 44*68 mm Prémium (100 db-os) 2 db Kártyavédő - Swan 65*90 mm Premium (100 db-os) 6 db
Össz ár: 10710,- Ft

A Tainted Grail egy történetgazdag túlélő és felfedező játék 1–4 játékos részére, amelynek zord világa egyedi és kifacsart módon ötvözi az Artúr-legendákat és a kelta mitológiát. Minden játékos egyet irányít a négy, nem kifejezetten hősnek tűnő karakterek közül, akiknek olyan lehetetlen helyzetekkel kell szembenézniük, ahol a náluk erősebb és bölcsebb bajnokok mind elbuktak. Miközben a torz erővel bíró és folyamatosan szétterjedő homály üldözi őket, és egyenlőtlen harcot vívnak a szűkös erőforrásokkal és a kihívást jelentő találkozások alakjaival szemben, a karakterek útnak indulnak, hogy elérjék az elérhetetlent – és mindeközben számos alkalommal meghaljanak. A cselekménykiváltók rendszerén át a játékosok szembesülhetnek a tetteik hosszú távú következményeivel, míg a szerteágazó történetnek köszönhetően különféle módokon oldhatnak meg problémákat, így biztosan nem lesz két egyforma játék.


Egy olyan földön, mely lassan a Wyrdness-be süllyed, és melyet konfliktusok marcangolnak; a nap-nap utáni túlélés már önmagában kihívást jelent. Az éhezés, a betegség, a zord időjárás és a véletlenszerű események összeesküvést sugallnak utazásod során. Menhirs, az Őrző, ami a biztonságos utazást biztosította az egész birodalomban, lassan sötétségbe borul, és az egyszerű logisztikát megoldandó feladattá formálja. Hogy ezeket a kihívásokat legyőzhesd, a karaktered több ellentmondó irányban fejlődhet, például brutalitás / empátia vagy gyakorlatiasság / spiritualitás között kell választanod. Ezek a tulajdonságok egymást kizáró képességek gazdag választékát nyitják meg előtted, melyek különböző pakli-építési stratégiákat követelnek, jelentős és mély karakterfejlődést téve lehetővé.


Az általad kifejlesztett karakter több tucat harci és nem harci találkozás állítja kihívás elé. Néha kénytelen leszel erőszakot alkalmazni, de gyakran a diplomácia lehet a jobb megoldás. Függetlenül attól, hogy az erődet vagy az eszedet veted be, a játék egyedülálló kocka nélküli rendszere minden konfliktus megoldását szórakoztatóvá és izgalmassá teszi.


Avalonban egy legenda vár minden egyes kő és fa mögött! Minden helyszínnek meg van a maga gazdag története és titka. A helyek és a karakterek gyakran sokkal többek, mint amiknek látszanak (lehet, hogy a baglyok is? – DC). Hiába kerül a helyére lassan a kirakós minden darabja, mindig vár rád valami meglepetés. Sok titokra csak több játék derül fény. Az egyik legjobb lengyel fantasy szerző, Krzysztof Piskorski írta a Tainted Grail - Avalon bukása történetét, amely a nemlineáris narratíva határait feszegetni, ami az Awaken Realms pedig gazdag tapasztalataira építve, kiváló társasjáték-mechanikával és szemet gyönyörködtető látványvilággal tár a játékosok elé.Angol nyelvű játékszabályAngol nyelvű ismertetőAngol nyelvű játékmenetA Tainted Grail játékok sorozat többi tagja:

Kiegészítők:

5520,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.