• webrend/images/termek_large/tarsas_2021_deltavision_taintedgrail2_lrg.jpg
  • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_deltavision_taintedgrail3_lrg.jpg

Tainted Grail - Avalon bukása (Tainted Grail: The Fall of Avalon)

Új Társasjáték - Önálló játék

Kártyavédő, hogy "örökké" tartson

Játék közben a lapok sérülnek és kopnak a legkönnyebben. Ne felejts el kártyavédőt választani hozzájuk!
Válassz kártyavédőt
Standard: általános használatra
Kártyavédő - Swan 80*122 mm Standard (170 db-os) 1 db Kártyavédő - Swan 44*68 mm Standard (160 db-os) 1 db Kártyavédő - Swan 65*90 mm Standard (160 db-os) 4 db
Össz ár: 7140,- Ft

Prémium: igényes játékosoknak
Kártyavédő - Swan 80*122 mm Premium (90 db-os) 1 db Kártyavédő - Swan 44*68 mm Prémium (100 db-os) 2 db Kártyavédő - Swan 65*90 mm Premium (100 db-os) 6 db
Össz ár: 10710,- Ft
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

A Tainted Grail egy történetgazdag túlélő és felfedező játék 1–4 játékos részére, amelynek zord világa egyedi és kifacsart módon ötvözi az Artúr-legendákat és a kelta mitológiát. Minden játékos egyet irányít a négy, nem kifejezetten hősnek tűnő karakterek közül, akiknek olyan lehetetlen helyzetekkel kell szembenézniük, ahol a náluk erősebb és bölcsebb bajnokok mind elbuktak. Miközben a torz erővel bíró és folyamatosan szétterjedő homály üldözi őket, és egyenlőtlen harcot vívnak a szűkös erőforrásokkal és a kihívást jelentő találkozások alakjaival szemben, a karakterek útnak indulnak, hogy elérjék az elérhetetlent – és mindeközben számos alkalommal meghaljanak. A cselekménykiváltók rendszerén át a játékosok szembesülhetnek a tetteik hosszú távú következményeivel, míg a szerteágazó történetnek köszönhetően különféle módokon oldhatnak meg problémákat, így biztosan nem lesz két egyforma játék.


Egy olyan földön, mely lassan a Wyrdness-be süllyed, és melyet konfliktusok marcangolnak; a nap-nap utáni túlélés már önmagában kihívást jelent. Az éhezés, a betegség, a zord időjárás és a véletlenszerű események összeesküvést sugallnak utazásod során. Menhirs, az Őrző, ami a biztonságos utazást biztosította az egész birodalomban, lassan sötétségbe borul, és az egyszerű logisztikát megoldandó feladattá formálja. Hogy ezeket a kihívásokat legyőzhesd, a karaktered több ellentmondó irányban fejlődhet, például brutalitás / empátia vagy gyakorlatiasság / spiritualitás között kell választanod. Ezek a tulajdonságok egymást kizáró képességek gazdag választékát nyitják meg előtted, melyek különböző pakli-építési stratégiákat követelnek, jelentős és mély karakterfejlődést téve lehetővé.


Az általad kifejlesztett karakter több tucat harci és nem harci találkozás állítja kihívás elé. Néha kénytelen leszel erőszakot alkalmazni, de gyakran a diplomácia lehet a jobb megoldás. Függetlenül attól, hogy az erődet vagy az eszedet veted be, a játék egyedülálló kocka nélküli rendszere minden konfliktus megoldását szórakoztatóvá és izgalmassá teszi.


Avalonban egy legenda vár minden egyes kő és fa mögött! Minden helyszínnek meg van a maga gazdag története és titka. A helyek és a karakterek gyakran sokkal többek, mint amiknek látszanak (lehet, hogy a baglyok is? – DC). Hiába kerül a helyére lassan a kirakós minden darabja, mindig vár rád valami meglepetés. Sok titokra csak több játék derül fény. Az egyik legjobb lengyel fantasy szerző, Krzysztof Piskorski írta a Tainted Grail - Avalon bukása történetét, amely a nemlineáris narratíva határait feszegetni, ami az Awaken Realms pedig gazdag tapasztalataira építve, kiváló társasjáték-mechanikával és szemet gyönyörködtető látványvilággal tár a játékosok elé.Angol nyelvű játékszabályAngol nyelvű ismertetőAngol nyelvű játékmenetEhhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat