• Új
  • Új
  • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_quinedgames_animalia_preventingextinction2_lrg.webp
  • Új
  • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_quinedgames_animalia_preventingextinction3_lrg.webp
  • Új

Animalia: Preventing Extinction

Új Társasjáték - Önálló játék
 
0 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Védjétek megy vadon élő állatvilágot ebben a kooperatív, trükkös kártyajátékban!


Egy kutatócsoport tagjai vagytok, akik a Vadvédelmi Intézetnek (IWC) dolgoztok, és akár a világ végére is elmennétek, hogy megállítsátok a különböző fajok kihalását. Az IWC képviselőiként küldetésekre mentek, hogy kutassátok és megvédjétek a veszélyeztetett állatvilágot. Minden küldetésetek egy adott állat körül forog, amibe beletartozik a hozzá szorosan kapcsolódó állatok adatgyűjtése is, hogy még inkább megértsétek a vizsgált állat viselkedését, élőhelyét és további fontos jellemzőit.


Az Animalia: Preventing Extinction egy kooperatív kártyajáték, amelyben az IWC nevében megpróbáltok kutatásokat végezni a veszélyeztetett állatokkal kapcsolatban. Eközben pénzalapokat is gyűjthettek, amelyeket az IWC az állatok védelmére és helyzetének globális tudatosítására fordíthat. Ezeket a célokat csak akkor lehet elérni, ha jól kommunikáltok és csapatként együtt dolgoztok.


Játékmenet


Minden kör 8 fordulóból álló, minden játékos számára, amelyeket fogásnak neveznek. A fogás során elsőként kijátszott állatkártya határozza meg az adott fogás színét. A többi játékosnak követnie kell ezt, és lehetőleg szerint ugyanolyan színű állatkártyát kell kijátszania. Aki a legmagasabb értékű kártyát játssza ki, az nyeri az aktuális fogást, és a játékos begyűjti a kijátszott lapokat, amelyet képpel lefelé fordítva maga mellé helyez. Amikor az összes fogás lezajlott, minden játékosnak meg kell néznie, hogy a begyűjtött kártyák segítségével teljesíteni tudja-e a játék a kapott küldetés(eke)t. Ha akár csak egyetlen küldetés is sikertelen lesz, a játékosok közösen elveszítik a játékot. Ha azonban az összes játékos küldetéskártyája sikeresen teljesült, a játékosok félreteszik a küldetéskártyákat, és a játék a következő fordulóban folytatódik.


A játék egy kampánymódot is kínál! A kampányjáték szóló, két- és háromjátékos módban is játszható. A kezdéshez válasszátok ki, hogy mennyi és melyik kontinensen játszotok egymás után. A megszerzett pénz átvihető a következő kontinensre. Ha a kampány során bármelyik pillanatban kudarcot vallotok, a kampányt újra kell kezdenetek.

Angol nyelvű játékszabályAngol nyelvű ismertető


Animalia: Preventing Extinction

Szabály a dobozban:Angol
Szerzők: Michiel Justin Elliott Hendriks,
Gerben Ernst
Kiadó: Quined Games
Kiadás éve: 2022
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Címkék: Kooperatív, Egyedül is játszható, Kártyajáték, Állatos, Kampány alapú, Lap menedzsment,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat