• Új
  • Új
  • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_greyfoxgames_aftertheempire2_lrg.webp
  • Új
  • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_greyfoxgames_aftertheempire3_lrg.webp
  • Új

After the Empire (angol)

Új Társasjáték - Önálló játék
 
0 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Róma bukása után Európa az úgynevezett "sötét középkorba" zuhant. A káoszból a feudalizmus volt a kivezető út, amely stabilitást biztosított a régiónak az elkövetkező évszázadok során, és a sok harc ellenére a régió virágzásnak indult. Játékbeli városodat fal védelmezi, jómagad pedig egy vazallus bőrébe bújik, aki a környező területeket, településeket uralja és aki rendelkezik az Elsőszülöttségi joggal. Ez a te hűbérbirtokod, ahol mindenki hűséggel tartozik neked, mindenki és mindenek előtt. A szomszédos hűbérbirtokokat is nemesek irányítják, így közösen a környező vidék kiaknázatlan erőforrásaiért versengtek.


A feszültség érezhető, ahogy az apró viszályok is gyakoriak közted és szomszédaid között, egészen addig, amíg a kiküldött felderítők egy új és halálos fenyegetésről számolnak be: betolakodók jelentek meg a keleti térségben! Hatalmas seregük a te birodalmad szélén táborozott le, és ez az új közös ellenség az egész vidéket fenyegeti. Az elesett keleti vidékekről érkezők menedéket remélnek, és a pusztulás hírét hozzák magukkal. A régi rivalizálásokat félre kell tenni, hogy az elkövetkezendő támadásra összpontosíthassatok.


Az After the Empire egy munkás lehelyezős/erőforrás kezelő játék, amely a középkorba kalauzol el benneteket. Minden körben – szezonban - a játékosok felváltva munkásokat használnak, hogy bizonyos akciókat hajtsanak végre velük, például erőforrásokat gyűjtsenek, fejlett épületeket építsenek és menekülteket toborozzanak. Miután minden munkás elkötelezte magát, a játékosok betakarítják az élelmet a környező földekről, és felkészülnek a harcra.


Minden szezonban, a harc során betolakodókártyákat kell felfedni, véletlenszerűen csapatszámmal és a támadás irányával. Csak a tehetősebb kastélyok hívják fel magukra a nagyobb haderők és az ostromló fegyverek figyelmét. Helyre kell állítanod a városodat, toboroznod kell és felfegyverezned csapataidat, hogy legyen bármi esélyed a harcok során. A győztes az az úr vagy úrnő lesz úr, akinek leginkább sikerült megőriznie hűbérbirtokát és legtöbb aranyát.


Életedet, vagyonodat, uralmadat és örökségedet minden áron meg kell védened!


Angol nyelvű ismertetőAngol nyelvű játékmenet

After the Empire (angol)

Szabály a dobozban:Angol
Szerzők: Evan Halbert,
Ryan Mauk
Kiadó: Grey Fox Games
Kiadás éve: 2022
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Sorozat: After the Empire játékok
Címkék: Harci, Gazdasági, Középkori, Munkás lehelyezés,
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat