After the Empire (angol) (Angol kiadás)

Új Társasjáték - Önálló játék
 • 15%
  kedvezmény
 • 15%
  kedvezmény
 • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_greyfoxgames_aftertheempire2_lrg.webp
 • 15%
  kedvezmény
 • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_greyfoxgames_aftertheempire3_lrg.webp
 • 15%
  kedvezmény

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Angol

A játék: Angol nyelvű

Játékosszám: 2-4 játékos

Játékidő: 120 perc

Ajánlott: 13 éves kortól


Adatok:

Szerzők: Evan Halbert, Ryan Mauk

Kiadó: Grey Fox Games

Kiadás éve: 2022

Sorozat: After the Empire játékok


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Róma bukása után Európa az úgynevezett "sötét középkorba" zuhant. A káoszból a feudalizmus volt a kivezető út, amely stabilitást biztosított a régiónak az elkövetkező évszázadok során, és a sok harc ellenére a régió virágzásnak indult. Játékbeli városodat fal védelmezi, jómagad pedig egy vazallus bőrébe bújik, aki a környező területeket, településeket uralja és aki rendelkezik az Elsőszülöttségi joggal. Ez a te hűbérbirtokod, ahol mindenki hűséggel tartozik neked, mindenki és mindenek előtt. A szomszédos hűbérbirtokokat is nemesek irányítják, így közösen a környező vidék kiaknázatlan erőforrásaiért versengtek.


A feszültség érezhető, ahogy az apró viszályok is gyakoriak közted és szomszédaid között, egészen addig, amíg a kiküldött felderítők egy új és halálos fenyegetésről számolnak be: betolakodók jelentek meg a keleti térségben! Hatalmas seregük a te birodalmad szélén táborozott le, és ez az új közös ellenség az egész vidéket fenyegeti. Az elesett keleti vidékekről érkezők menedéket remélnek, és a pusztulás hírét hozzák magukkal. A régi rivalizálásokat félre kell tenni, hogy az elkövetkezendő támadásra összpontosíthassatok.


Az After the Empire egy munkás lehelyezős/erőforrás kezelő játék, amely a középkorba kalauzol el benneteket. Minden körben – szezonban - a játékosok felváltva munkásokat használnak, hogy bizonyos akciókat hajtsanak végre velük, például erőforrásokat gyűjtsenek, fejlett épületeket építsenek és menekülteket toborozzanak. Miután minden munkás elkötelezte magát, a játékosok betakarítják az élelmet a környező földekről, és felkészülnek a harcra.


Minden szezonban, a harc során betolakodókártyákat kell felfedni, véletlenszerűen csapatszámmal és a támadás irányával. Csak a tehetősebb kastélyok hívják fel magukra a nagyobb haderők és az ostromló fegyverek figyelmét. Helyre kell állítanod a városodat, toboroznod kell és felfegyverezned csapataidat, hogy legyen bármi esélyed a harcok során. A győztes az az úr vagy úrnő lesz úr, akinek leginkább sikerült megőriznie hűbérbirtokát és legtöbb aranyát.


Életedet, vagyonodat, uralmadat és örökségedet minden áron meg kell védened!


Letöltés

Angol nyelvű ismertetőAngol nyelvű játékmenet

A After the Empire játékok sorozat többi tagja:

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.