Figurás hírek/cikkek

1-10 a(z) összesen 21 elemből

Bemutatkozik a Feldherr termékcsalád

A cikk megjelenése: 2023-06-13
Bemutatkozik a Feldherr termékcsalád

Nem könnyű elsőre átlátni ezt a sok tálcát, dobozt, táskát. Amúgy is eszik-e, vagy isszák ezt az egészet? Gyorstalpaló a Feldherr termékekhez.

...tovább a részletekhez

ELŐRENDELHETŐ! The Army Painter - Speedpaint 2.0

A hír megjelenése: 2023-06-07
Captain Sonar (angol, 2023-as kiadás)

A Speedpaint 2.0 egy valóban egyrétegű festési megoldás kínál! Egyszerűen csak vigyél fel egy réteg festéket közvetlenül az alapozott felületre, és már készen is vagy! A Speedpaint 2.0 egyetlen felvitellel gazdag árnyékolást, élénk telítettséget és kellő kiemelést ér el a figura adott részein. A legkeresettebb színek átfogó választékával és egy innovatív gyantamegoldással kombinálva - a Speedpaint 2.0 tökéletesen ráfolyik a miniatűrökre, páratlan kontrollt kínálva az egyenletes fedés elérése érdekében, hogy az eredmény még káprázatosabb lehessen!

Galactic Empire és Rebel Alliance Squadron Starter Pack a boltban

A hír megjelenése: 2023-06-02
Star Wars: X-Wing (2nd Edition) - Squadron Starter Pack

Vesd bele magad az akció közepébe ezzel az új Star Wars: X-Wing Starter Set-tel. A Galactic Empire és Rebel Alliance Squadron Starter Pack mindent tartalmaz, amire egy új játékosnak szüksége van ahhoz, hogy a Galaktikus Birodalom vagy a Lázadók Szövetségének hősei oldalán egyenest a csatába repülhessen. A miniatűröktől kezdve a mérőeszközökön és kockákon át a tokenekig a Star Wars: X-Wing minden alapvető összetevője megtalálható ebben a készletben. A négy ikonikus birodalom hajó elég tűzerővel büszkélkedhet ahhoz, hogy minden ellenfelet legyőzzetek, és megmutassátok a galaxisnak a Galaktikus Birodalom valódi erejét! A négy ikonikus lázadó hajó pedig tökéletes rá, hogy a Lázadók Szövetségének nevében visszahozzátok a békét a galaxisba!

Várjuk a Kill Team: Ashes of Faith-t, de...

A hír megjelenése: 2023-05-20
Kill Team: Ashes of Faith

Sajnos rossz híreket kaptunk a hazai disztribútortól. A Kill Team: Ashes of Faith termékből várhatóan csak 2-3 darabot fogunk kapni és ez igaz minden hazai boltra. A termék várhatóan a jövő héten érkezik majd hozzánk, bevételezzük és ezt követően pedig rendelhetővé tesszük a webáruházban. Csak a webáruházban lehet majd megrendelni, a boltban/emailben/telefonon nem, valamint csak a hivatalos megjelenési dátumot követően lehet azt átvenni a boltban/adhatjuk fel GLS csomagként. Egy személy kizárólag egy darabot rendelhet a termékből. Amint valaki megrendeli az utolsó darabot a webáruházban, a termék adatlapján annak státusza átvált nem rendelhetőbe, így erre a termékre nem vonatkozik az elsőbbségi előrendelés. Nem ismerjük sem a napot, sem az órát, amikor a terméket a weboldalon rendelhetőként megjelenítjük, mert ez attól függ, hogy mikor kapunk árut a hazai disztribútortól, ami pedig képlékeny.

Star Wars: Legion - Clone Commander Cody a boltban

A hír megjelenése: 2023-05-12
Star Wars: Legion - Republic (Clone Commander Cody - Commander)

A Galaktikus Köztársaság egyik legmegbízhatóbb klónparancsnoka megérkezett a Star Wars: Legion világába! A 7-es Égi Hadtest parancsnokaként a "Cody" néven ismert CC-2224 kiváló hírnévre tett szert, mint képzett stratéga és ádáz harcos. Ez a csomag három jellegzetes parancsnoki kártyával hozza őt játékba, amivel kellően kihasználhatók Cody erősségei. Hozzá csatlakozik Waxer és Boil katonák a Ghost Company klónosztagból, akiket személyi fejlesztésekként hozzáadhatsz a klónkatonák alakulatainak egységeihez.

Érkezik majd Kill Team: Gallowfall, de...

A hír megjelenése: 2023-05-06
Kill Team: Gallowfall

Sajnos csak egy darabot fogunk kapni a Kill Team: Gallowfall dobozból. A termék várhatóan a jövő héten érkezik majd hozzánk, bevételezzük és ezt követően pedig rendelhetővé tesszük a webáruházban. Csak a webáruházban lehet majd megrendelni, a boltban/emailben/telefonon nem, valamint csak a hivatalos megjelenési dátumot követően lehet azt átvenni a boltban/adhatjuk fel GLS csomagként. Amint valaki megrendeli a webáruházban, a termék adatlapján annak státusza átvált nem rendelhetőbe, így erre a termékre nem vonatkozik az elsőbbségi előrendelés. Aki a leggyorsabban megrendeli a webáruházban, azé lesz a termék. Nem ismerjük sem a napot, sem az órát, amikor a terméket a weboldalon rendelhetőként megjelenítjük, mert ez attól függ, hogy mikor kapunk árut a hazai disztribútortól, ami pedig képlékeny.

ELŐRENDELHETŐ! Star Wars: Shatterpoint játékok

A hír megjelenése: 2023-01-31
Star Wars: Shatterpoint

Ezek azok a minifigurák, akiket keresel! [képzett Jedi kézmozdulat] A Star Wars: Shatterpoint a kulcsfontosságú karakterek közötti harcokra és egy kiváló, egyedi harcrendszerre összpontosít, amely az epikus Star Wars-párbajok hangulatát hozza el az asztali játéktérre. Az alapdoboz pedig már indulásként 16 karaktert (pl. Anakin Skywalker, Ahsoka Tano, Asajj Ventress, Lord Maul) ad a kezetekbe, hogy azonnal elkezdhessétek felépíteni az osztagokat. A karakterek mellett válogatott tereptárgyak is dobozban lapulnak, hogy magát a csatateret is megalkothassátok! Az alapdoboz mellett pedig számos kiegészítő is érkezik az első hullámban!

Aeronautica Imperialis: Skies of Fire - a boltban

A hír megjelenése: 2022-08-18
Aeronautica Imperialis: Skies of Fire

Nem mondhatni, hogy túlságosan gyakran borulna túzbe az égbolt - utoljára 2 éve volt belőle példányunk -, de most ismét harcba küldheted az Astra Militarum egyesített flottáját, és a T'au Air Caste légi jármúveit!

T'au Empire, Warhammer 40k, Starter Set

Mini festő tanfolyam 3. rész - Élet az alap festékréteg után

A cikk megjelenése: 2022-07-14
Festésről kezdőknek - 3.rész

Az előző alkalommal választottunk színeket az új csodás mininkhez és adtunk neki egy kezdeti, alap festékréteget, így már nem szürke. Éljen! Ha nagyon-nagyon messziről néznéd a figuráidat, itt, az alap színréteg után akár azt is mondhatnád, hogy hát ez kész van. De azért szerintem ne álljunk meg itt, főleg akkor ne, ha nem 10 méteres távolságból néznéd az új figurádat.

...tovább a részletekhez

Mini festő tanfolyam 2. rész - Az első lépések festőként, némi színelmélettel

A cikk megjelenése: 2022-07-11
Az első lépések festőként

Az előző cikkben eljutottunk a szép figurák gondolatától a saját technikai szintünk elfogadásán és az eszközök beszerzésén keresztül az alapvető festési technikák elméletéhez. A mai téma pedig ennek közvetlen folytatása: az első tényleges ecsetvonások megtétele és az ehhez szükséges színpaletta felépítése.

...tovább a részletekhez
Írj üzenetet!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.