Figurás hírek/cikkek

1-5 a(z) összesen 5 elemből

Aeronautica Imperialis júniusi megjelenések

Aeronautica Imperialis megjelenések

Az Imperial Navy és az Astra Militarum csap össze a T’au Air Caste repülőivel

Június közepén megjelent egy új kezdő szett az Aeronautica Imperialis világában, a Skies of Fire, amiben az Imperial Navy és az Astra Militarum közös flottája áll ki a T’au Air Caste ellen. A szett mindent tartalmaz, ami szükséges ahhoz, hogy elkezdhess játszani ebben a 41. századi légi küzdelemben: modellek, szabálykönyv, kockák, jelölők és játéktér is.

Ezen kívül az új alapdoboz mellett kaptunk új egységeket, mind a T'au, mind az Imperial Navy seregekbe, a hozzájuk tartozó kocka készleteket, kiegészítő könyveket és segédkártyákat is. Az összes újdonságot (és a már korábban megjelent többi Aeronautica Imperialis terméket is) itt tudod egyben megnézni.

...tovább a részletekhez

Hamarosan az Army Painter festék skálája is a boltban

Army Painter színskála

Már előrendelhetőek az Army Painter festékek is

A webshopon már fennt van 96 új Army Painter szín is és hamarosan fizikailag a boltba is megérkeznek!

Miután megérkezik az új állványával együtt az Army Painter festék készletünk, onnantól ezekből is állandó készletet fogunk tartani, hogy bármikor ha csak besétálsz hozzánk válogathass a szívárvány színeiből. Az eszköz készletüket (ragasztók, ecsetek, fúró stb.) már eddig is raktáron tartottuk, de most nyitottunk a festékek felé is.

...tovább a részletekhez

A GW felébredt és máris komoly hírekkel érkezett

WH40k kilencedik

9. az igazi?

Nem sokkal azután, hogy a Games Workshop újra kinyitott a héten és szombaton úgy döntött ránk zúdít egy kis információt a jövőről :)

...tovább a részletekhez

Bevezetés a Warhammer 40.000 világába - II. rész

Bevezetés a Warhammer világába 2.

A Warhammer seregépítés rejtelmei

Friss játékosként eleinte nehézséget okozhat, hogy mit, mivel és hogyan tudunk asztalra rakni. Ebben a cikkünkben szeretnénk ezzel foglalkozni. Ahhoz, hogy seregünk Battleforge legyen figyelnünk kell Detachment-ekre és a Keywords-re. Match play-ben csak Battleforge sereggel állhatunk asztalhoz. Ezenkívül +3 CP-t jelent, ha seregünk Battleforge.

...tovább a részletekhez

Bevezetés a Warhammer 40.000 világába - I. rész

Warhammer 40k

alias Warhammer 40k vagy szimplán 40k

    A cikk megjelenése: Július 15, 2019

A Warhammer világában játszódó számos játékkal találkozhatunk, köztük kártyajátékok, társasjátékok és táblás játékokkal egyaránt. Egy szerteágazó univerzum, mely több száz könyvet, novellát és képregényt tudhat magáénak. A kiterjedt világleírások során találkozhatunk a jövőben élő sanyarú sorsú emberekkel és transzhumánokkal, továbbá űrben garázdálkodó Orkkokal, Taukkal, Necronokkal, Eldákkal, Tyranidákkal és nem utolsó sorban a Káosz erőivel, melyek egyaránt képviselik magukat démoni és halandó alakban. A sokszínű fajoknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára szimpatikus sereget.

A 40k táblás (wargame) játéka 1987-ben jelent meg, mely azóta nyolc kiadást élt meg. A játék egy körökre osztott harci stratégiai játék. A játék előtti felkészülés majdnem olyan fontos a sikerhez, mint a jó kockadobások.

...tovább a részletekhez