Halloweeni ajánló 7+1 játék

A cikk megjelenése: 2021-10-25
Halloween

Fekete történetek

Minden dobozban 50 db érdekesebbnél érdekesebb történetet fogunk találni, melyek lehetnek vegyes vagy tematikus történetek. Az egyik játékos tudja a teljes igazságot a többieknek meg pár apróbb segítségen elindulva kell kitalálni, hogy mi is lehetett ez a rémtörténet.

Tovább a játékokhoz

One Night Ultimate Vampire

Titkos szerepes pörgős játék, ahol a mesélő szerepét az applikáció veszi át. Attól függően hányan játsszák, rengeteg szerep választási lehetőség van. A szerepek változatossága miatt könnyen variálható a játék, akár a jó; falusiak javára, akár a gonosz; farkasok/vámpírok/alienek javára. Egyszerű, rövid, könnyed, szórakoztató élményt nyújt illetve sokszor újrajátszható.

Tovább a játékhoz

Stupid Deaths

Körbe körbe, míg a Halál utol nem ér! Igyekszünk eljutni a célba, mielőtt utolér minket a Halál, ki fog jól válaszolni és ki rosszul a feltett hülye kérdésekre? Rossz válasz esetén közelebb kerülünk a Halálhoz, míg jó választ adva haladhatunk a célunk felé. A kérdések nem fogják ezt megkönnyíteni, ki fog így életben maradni?

Tovább a játékhoz

Villamosdilemma

Mindenki járt már úgy, hogy a két rossz közül kellett választani és ilyenkor igyekszik az ember a kisebbet választani. Ebben a játékban folyamatosan ilyen helyzetben fogjuk magunkat találni. Vajon a játékos, aki éppen a villamosvezető kit csapna el szívesebben? RoboHitlert, aki feltalálja a rák ellenszerét vagy esetleg a gonosz exeit?

Tovább a játékhoz

Túlvilági történetek

Paranormális nyomozóként ígyekszünk kérdésekkel kitalálni, hogy mi történhetett a meggyilkolt játékossal. Célunk, hogy a többi játékos előtt megtaláljuk azt az öt kulcsfontosságú nyomót, ami segít megtalálni a tettest. Vajon ki lesz az a paranormális nyomozó, aki a szellemmel együtt megfejti a gyilkos rejtélyét?

Tovább a játékhoz

Mysterium

Meggyilkolták egyikünket és, de ki, hol és mivel ölhette meg? A többi játékos ezekre a kérdésekre fogja keresni a választ. Szellem játékosunk álmunkban látomások segítségével igyekszik segíteni nekünk. A játék asztal képe nagyon hangulatos és a saját aláfestő zenéje, amit megtaláltok az interneten egy nagyon misztikus és egyedi hangulatot tud megteremteni.

Tovább a játékhoz

Betrayal at House on the Hill

Az ifjúsági regények és klasszikus rémmesék világát megidéző kooperatív játékban egy csapat kíváncsi felfedező egy elátkozott házba tér be, hogy felfedezzék annak szörnyű titkait. Aztán egy ponton egyikük elárulja őket, és nekiáll megvalósítani gonosz tervét. A játék izgalmát adja, hogy a játékosok nem ismerik pontosan az áruló tervét és lehetőségeit, míg az áruló nem tudhatja pontosan, hogy a játékosok hogyan akadályozhatják meg ennek végrehajtásában. Az újrajátszhatóságot a változatos, véletlenszerűen felfedezett térképelemek és a számos izgalmas történetleírás biztosítja.

Tovább a játékhoz

+1 Patchwork: Halloween Edition

A Patchwork alapvetően nem változott. Most is 2 játékos küzd egymás ellen a legesztétikusabb takaró megalkotásán. Tizennégy, furcsa módon egymáshoz illő anyagdarabot tartalmaz – lehet, hogy egy szellem volt az elkövető? A fizetőesztköz pedig szemgolyó. Hajrá, itt a tökfaragás ideje.

Tovább a játékhoz

Írj üzenetet!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.