Társasjáték újdonságok

Hírek/cikkek

D&D (5th Edition), Új kezdőknek szóló kalandmodul

A hír megjelenése: 2021-08-26
D&D (5th Edition) - The Wild Beyond The Witchlight

Felkerült az oldalra és már előrendelhető a D&D (5th Edition) - The Wild Beyond The Witchlight kalandmodul. Kezdőknek készült 1-8 szintig. Kétféle borítóval lesz kapható. Az alternatív változatot csak egyszer készítik. Ha elfogy, nem lesz többet.

Kukucskafal. Paraván Mesélőknek a Gallia MMXX szerepjátékhoz.

A hír megjelenése: 2021-08-23
Gallia MMXX

Szép lassan jelennek meg a Gallia szerepjátékhoz az alapvető kellékek. Már felkerült a Kukucskafal (mesélő paraván). Szeptember 17-ére várjuk. Nem csak a parvánt tartalmazza, de van benne egy várostérkép, a fogadó térképe, szabálykivonat és egy kalandmodul is.

Tényleg lyukas.

A hír megjelenése: 2021-08-23
Top Spot

Ennek oka az, hogy a Top Spot kártyajátékban pöttyökkel és lyukakkal kell dolgoznunk. A kártyák kombinálásával köröket nyerünk és pontokat szerzünk. A játék végén a legmagasabb pontszámú játékos nyer. Fejleszti a tervező készséget és a memóriát. Emlékszem, korábban már volt egy játék, ami lyukakkal és körökkel operált, a Swish. Az átlátszó volt, szerettem, erre is kiváncsi vagyok.

2021 Uk games expo díjazottja

A hír megjelenése: 2021-08-06
Stuffed Fables: Oh, Brother

A legjobb változat és kiegészítő kategóriában az emberek a Stuffed Fables játék Oh, Brother kiegészítőjét választották. Szerepjátékot kedvelő szülőknek ajánljuk, akik már szívesen kalandoznának együtt a gyerekekkel. Ebben a játékban plüssállatokként szállhattok szembe egy kislány rémálmainak lakóival, egy kissé hátborzongató, de hősökhöz méltó kalandban. Utatok éppen az ágy alatti sötétségtől indul. Készüljetek! Érdemes ránézni.

Dune: Adventures in the Imperium szerepjáték (RPG)

A cikk megjelenése: 2021-08-04
Dune RPG

Az alábbiakban arról fogunk beszélni mi is az a Dűne és ez hogy találkozik a Dune: Adventures in the Imperium szerepjátékkal. Annyi mindent emeltek át a Dűne világából a szabálykönyvbe, hogy azt jóval hosszabban is lehetne ecsetelni, de nézzük a fontosabb elemeket pár bekezdésben.

...tovább a részletekhez

Xia: Legends of a Drift System

A cikk megjelenése: 2021-08-04
Xia: Legends of a Drift System

A Xia: Legends of a Drift System egy sci-fi kalandjáték, ahol a játékosok vállalkozó kedvű űrhajó-kapitányokként próbálnak minél több dicső tettet végrehajtani. Teljesen szabad játékmenet, a számítógépes játékoknál ismert sandbox mód. A játék kivitelezése gyönyörű és igényes, a pénzérmék fémből vannak, a kártyák strapabíróak, a kis űrhajók pedig ki vannak festve.

...tovább a részletekhez

Új rendszer, új kezdő doboz. Age of Sigmar 3.0

A cikk megjelenése: 2021-06-24
Age of Sigmar: Dominion

Age of Sigmar 3.0 a legújabb rendszer. Ha régóta szemezel vele itt a tökéletes időpont, hogy bele kezdj az Age of Sigmar nagy és lenyűgöző világába. Itt van hozzá a kezdő doboz.

...tovább a részletekhez

Imperial Struggle. Angol leszel vagy Francia?

A cikk megjelenése: 2021-06-10
Imperial Struggle

Az Imperial Struggle-t tekinthetjük a méltán híres Twilight Struggle folytatásának, ami nem magát a kort, hanem a játék szellemiségét viszi tovább. Eltolva az egyszerűbb szabályok és a játszhatóbb rendszerek irányába, hogy egy este lejátszható legyen. A játékban Anglia és Franciaország fog egymásnak feszülni egy politikai kötélhúzásban, a 18. században.

...tovább a részletekhez

Már rendelhető a Warhammer Quest: Cursed City!

A cikk megjelenése: 2021-05-15
Cursed City

Érkezett hozzánk még néhány példány a Warhammer Quest: Cursed City-ből, amelyből az összes példány már megjelenésének napján elkelt a kiadónál. Éppen ezért a mi készleteink is végesek, ne habozzatok lecsapni egyre már most!

...tovább a részletekhez

Monopoly a Star Wars univerzumban?

A cikk megjelenése: 2021-05-11
Mandalorian Monopoly

Hol van már a vasaló, a gyűszű, a cilinder vagy a csatahajó? Bár az eredeti Monopoly-figurák közül néhányan már nyugdíjas éveiket töltik a pécsi Színház téren vagy a fővárosi Dunakorzón, de attól az ingatlanpiac még kanyarog tovább a maga útján. Sőt, a játék nemcsak kinőtte a Föld Bolygót, hanem begyűrűzött a Star Wars univerzumba is, ennek az elkerülhetetlen találkozásnak a legújabb mérföldköve a THE MANDALORIAN Monopoly.

...tovább a részletekhez