Társasjátékos cikkek

21-30 a(z) összesen 46 elemből

A homokdűnén innen (1. rész)

A cikk megjelenése: 2022-01-10
A homokdűnén innen (1. rész)

Több részes cikkünkben elmerülhetsz az Arrakis, avagy a Dűne világában! Ebben a cikkben megtudhatod, hogy miről szól, mit nyújthat Neked a 2019-es jubileumi kiadás!

...tovább a részletekhez

Black Friday helyett

A cikk megjelenése: 2021-11-23
noblackfriday

Azt mindjárt elmeséljük, hogy miért, de a lényeg, hogy idén nem tartunk Black Friday akciót. Viszont, mert mindig van egy “viszont”, van egy állandóan frissülő akciós oldalunk éééés még egy nyereményjátékot is szervezünk Novemberre.

...tovább a részletekhez

Tainted Grail - Avalon bukása

A cikk megjelenése: 2021-11-09
Tainted Grail - Avalon bukása

A mitikus Avalon földjét a homály erői fenyegetik. Egy csapat mindenre elszánt, bátor és erős hős útnak indul, hogy megmentsék földjüket, dacolva a sötétség seregével… Aztán nem érkezik felőlük hír, így nyomukba ered néhány, hősiesnek nem éppen mondható, kétes hírű falusi, akiknek a kalandjait követhetjük végig ebben az epikus, történetközpontú, kooperatív, egyedi megoldásokat használó játékban.

...tovább a részletekhez

A nagy természetjárás

A cikk megjelenése: 2021-11-04
A nagy természetjárás

A természet úgy ahogy van lenyűgöző! Aktuális szépségét mindig az adott évszak tükrözi. Legyen szó egy zordon téli fenyvesről, egy gyönyörű, színpompás őszi tájról vagy egy éppen rügyező boróka bokorról, mindről elmondható, hogy a természet bizony tud alkotni. És valahogy pontosan így lehetett ezzel a gondolattal Aske Christiansen, Hjalmar Hach, Wolfgang Kramer és Klemens Kalicki is. Játékaik mind a természetet vették alaptémának, és fantasztikus látni, hogy ennyire eltérő, ennyire egyedi játékok születtek. Nézzük is meg őket közelebbről!

...tovább a részletekhez

Halloweeni ajánló 7+1 játék

A cikk megjelenése: 2021-10-25
Halloween

Idén Október 31-én lesz Halloween. Ha nem mentek csokiszerző körútra, viszont szeretnétek néhány jól játszható, az alkalomhoz illő társasjátékot, akkor kattintsatok az ajánlónkra. Kollégáink összeszedtek 7+1 játékot, amik szerintük kiválóak erre az alkalomra.

...tovább a részletekhez

2021 Augusztus Top 8 társasjáték

A cikk megjelenése: 2021-09-07
2021 Augusztus top8 társasjáték

Augusztusban ez a 8 játék volt a legnépszerűbb. A lista cím szerint ABC-ben van, nem tükrözi a tényleges sorrendet.

Xia: Legends of a Drift System

A cikk megjelenése: 2021-08-04
Xia: Legends of a Drift System

A Xia: Legends of a Drift System egy sci-fi kalandjáték, ahol a játékosok vállalkozó kedvű űrhajó-kapitányokként próbálnak minél több dicső tettet végrehajtani. Teljesen szabad játékmenet, a számítógépes játékoknál ismert sandbox mód. A játék kivitelezése gyönyörű és igényes, a pénzérmék fémből vannak, a kártyák strapabíróak, a kis űrhajók pedig ki vannak festve.

...tovább a részletekhez

Imperial Struggle. Angol leszel vagy Francia?

A cikk megjelenése: 2021-06-10
Imperial Struggle

Az Imperial Struggle-t tekinthetjük a méltán híres Twilight Struggle folytatásának, ami nem magát a kort, hanem a játék szellemiségét viszi tovább. Eltolva az egyszerűbb szabályok és a játszhatóbb rendszerek irányába, hogy egy este lejátszható legyen. A játékban Anglia és Franciaország fog egymásnak feszülni egy politikai kötélhúzásban, a 18. században.

...tovább a részletekhez

Már rendelhető a Warhammer Quest: Cursed City!

A cikk megjelenése: 2021-05-15
Cursed City

Érkezett hozzánk még néhány példány a Warhammer Quest: Cursed City-ből, amelyből az összes példány már megjelenésének napján elkelt a kiadónál. Éppen ezért a mi készleteink is végesek, ne habozzatok lecsapni egyre már most!

...tovább a részletekhez

Monopoly a Star Wars univerzumban?

A cikk megjelenése: 2021-05-11
Mandalorian Monopoly

Hol van már a vasaló, a gyűszű, a cilinder vagy a csatahajó? Bár az eredeti Monopoly-figurák közül néhányan már nyugdíjas éveiket töltik a pécsi Színház téren vagy a fővárosi Dunakorzón, de attól az ingatlanpiac még kanyarog tovább a maga útján. Sőt, a játék nemcsak kinőtte a Föld Bolygót, hanem begyűrűzött a Star Wars univerzumba is, ennek az elkerülhetetlen találkozásnak a legújabb mérföldköve a THE MANDALORIAN Monopoly.

...tovább a részletekhez